سال انتشار: ۱۳۹۲
کد COI مقاله: APSD01_090
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۶۷۹.۶۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۷ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های مسکن بومی ایران در اقلیم گرم ومرطوب مطالعه موردی شهرستان بندرلنگه
سحر زراعی - کارشناسی ارشد مرمت بناها و بافت های تاریخی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اَبهَرشهاب آدرین روحانی پاشاکی - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه هرمزگان
محمدحسن محمدپور - کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده مقاله:
کشور ایران با توجه به مساحت و گستردگی جغرافیای آن از اقلیم های گوناگونی برخوردار است. بندرلنگه یکی از شهرستان های استان هرمزگان،در منطقه اقلیمی گرم و مرطوب واقع می باشد و الگوهای مسکن بومی تحت تاثیر شرایط آن اقلیم شکل گرفته است. این عامل چه در کل بافتسنتی و نحوه ارتباط واحدهای مسکونی با یکدیگر و چه در معماری یک واحد و نحوه ارتباط فضاهای درونی مشهود است. در نظر گرفتن اقلیم درمعماری مسکن بومی سبب کاهش هزینه، دستیابی آسان به منابع و سازگاری با طبیعت می شود. در این راستا به بررسی نمونه های با ارزشِ معماری مسکونی بندرلنگه به عنوان مجموعه هایی باهویت و اقلیمی می پردازیم.روش پژوهش حاضر توصیفی تحلیلی می باشد و مطالعات آن به روش کتابخانه ای توام با برداشت های مشاهده ای صورت گرفته است. در این مقاله قصد داریم ویژگی های مسکن های بومی مناطق گرم و مرطوب را از جنبه های گوناگونِ طراحی، ساخت و اجرا مورد بررسی قرار دهیمکلیدواژهها:
معماری سنتی، اقلیم گرم و مرطوب، مسکن بومی، خانه های اقلیمیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-APSD01-APSD01_090.html
کد COI مقاله: APSD01_090
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زراعی, سحر؛ شهاب آدرین روحانی پاشاکی و محمدحسن محمدپور، ۱۳۹۲، بررسی ویژگی های مسکن بومی ایران در اقلیم گرم ومرطوب مطالعه موردی شهرستان بندرلنگه، همایش ملی معماری، شهرسازی و توسعه پایدار با محوریت از معماری بومی تا شهر پایدار، مشهد، موسسه آموزش عالی خاوران، https://www.civilica.com/Paper-APSD01-APSD01_090.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (زراعی, سحر؛ شهاب آدرین روحانی پاشاکی و محمدحسن محمدپور، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (زراعی؛ آدرین روحانی پاشاکی و محمدپور، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اپیدمیولوژیک حوادث در شهرستان تربت حیدریه و نظام مراقبت و پیشگیری از آن سالهای 1387-1385
- بررسی و تحلیل پلان و فضاازمنظرزیبایی شناختی و اقتصادی درمرکز تجاری شهرسازی باتاکید برچالش ها و مشکلات آن
- سیرازماده به فضا باسمبولیسم نوردرمعماری ایران و جهان
- تعامل معماری وتکنولوژی درپل ـ فضاهای ایران
- برنامه ریزی برای امنیت دربافت های تاریخی نمونهموردی محله زرتشتیان کرمان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.