سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
کد COI مقاله: ARCHCONF01_042
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۷۰.۸۹ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۳ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگرش تحلیلی بر علل،روند وتبعات مهاجرت به اسلامشهر
نعمت حسین زاده - کارشناس ارشد جغرافیا وبرنامه ریزی شهری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اردبیلحسن لطفی طلب - کارشناس ارشد جغرافیا وبرنامه ریزی شهری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
چکیده مقاله:
بررسی مهاجرت ها سیر روند های جمعیتی در کشور ما واغلب شهرهای آن از گذشته به حال نشان می دهد که موضوعات خاص سیاسی واجتماعی نظیر فراهم شدن زمینه های رشد شهرنشینی،اصلاحات ارضی،میل به صنعتی شدن،دستیابی به شغل و درآمد بیشتر و رفاه اجتماعی،ازدواج،کاهش توجه به فعالیت های کشاورزی در دهه های اخیر تأثیر قابل ملاحضه ای در افزایش جریان های مهاجرتی در درون کشور و به خصوص شهرها داشته است.امروزه مهاجرت از روستاها به شهرها وشهر به شهر به دلایل مختلف اقتصادی،آموزشی واجتماعی،به صورت یک پدیده جاری و قابل توجه تبدیل شده است.به دلیل نقش مؤثر مهاجرت در باز توزیع جمعیت و تأثیر بر پارامترهای مختلف اقتصادی،اجتماعی وفرهنگی مناطق مختلف کشور،مهاجرت به صورت یکی از مولفه های اصلی مطالعات جمعیتی قرار گرفته است.در این مقاله سعی شده است تا براساس بررسی دوره های مختلف سرشماری نفوس ومسکن مرکز آمار ایران علت مهاجرت به اسلامشهر وپیامدهای ناشی از آن مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.نتایج بررسی مهاجرت وسرازیر شدن جمعیت به این شهرستان در این پژوهش نشان می دهد مهاجرت اسلامشهر تأثیر زیادی بررشد جمعیت وپیامدهای ناشی از آن در دوره های مختلف سرشماری گذاشته است.از این رو روش مورد استفاده در این پژوهش توصیفی وتحلیلی-کمی است ابتدا داده های آماری مربوط به شهر اسلامشهر در دوره های مختلف سرشماری استخراج و مورد بررسی قرار گرفت،وسپس به منظور بررسی ابعاد وچگونگی مهاجرت وعلل وگیامدهای آن به زمینه های مختلف(اجتماعی،جمعیتی،کالبدی،اقتصادی)پرداخته شده است.کلیدواژهها:
اسلامشهر،مهاجرت،افزایش جمعیت،تبعات وپیامدهای مهاجرتکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ARCHCONF01-ARCHCONF01_042.html
کد COI مقاله: ARCHCONF01_042
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین زاده, نعمت و حسن لطفی طلب، ۱۳۹۳، نگرش تحلیلی بر علل،روند وتبعات مهاجرت به اسلامشهر، کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار، مشهد، موسسه بین المللی مطالعات معماری و شهرسازی مهراز شهر، https://www.civilica.com/Paper-ARCHCONF01-ARCHCONF01_042.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (حسین زاده, نعمت و حسن لطفی طلب، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (حسین زاده و لطفی طلب، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مشخصه های محیطی موثر بر افزایش امنیت در فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی شهرک اکباتان)
- شهر اسلامی و الگوی پیشرفت و توسعه پایدارنمونه موردی : قاهره ، مصر
- تحلیل فضایی توزیع خدمات شهری از منظر عدالت اجتماعی (مورد مطالعه: نواحی شهری خرم آباد)
- بررسی عوامل تاثیرگذار بر رضایتمندی گردشگران از زیرساخت ها وکارکردهای گردشگری شهری مطالعه موردی: شهر همدان
- نوسازی یک فضای شهری با رویکرد خلق آرامش در فضا (مورد مطالعه : خیابان لاله زار تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و تحلیل پلان و فضاازمنظرزیبایی شناختی و اقتصادی درمرکز تجاری شهرسازی باتاکید برچالش ها و مشکلات آن
- سیرازماده به فضا باسمبولیسم نوردرمعماری ایران و جهان
- تعامل معماری وتکنولوژی درپل ـ فضاهای ایران
- برنامه ریزی برای امنیت دربافت های تاریخی نمونهموردی محله زرتشتیان کرمان
- نقش معماری مذهبی درتوسعه گردشگری مطالعه موردی محراب ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.