شناسایی و ارزیابی شایستگی های ساختاری برای بهبود کارآیی در سیستم های بانکی (مطالعه موردی: بانک انصار استان آذربایجان غربی)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 532

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ARTHUMAN01_177

تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر با هدف شناسایی و ارزیابی شایستگی های ساختاری برای بهبود کارآیی در سیستم های بانکداری در بانک انصار استان آذربایجان غربی انجام شده است و از نظر ماهیت تحقیق کاربردی محسوب می گردد. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل کارکنان بانک انصار استان آذربایجان غربی می باشد که تعداد آنها 510 می باشد. براین اساس، با بکارگیری از فورمول کوکران حجم نمونه آماری تعیین گردید که 219 نفر می باشد. روش نمونه گیری در این پژوهش بصورت تصادفی ساده می باشد. بدین ترتیب تعداد 219 عدد پرسشنامه پس از اخذ مجوزهای لازم بین افراد توزیع گردید. جهت جمع آوری داده ها نیز از مطالعات میدانی بهره برده و این کار از طریق توزیع پرسشنامه انجام گرفته است. میزان پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ تعیین گردیده، و مورد تایید می باشد. برای آزمون فرضیه ها از آزمون رگرسیون خطی استفاده شده است. فرضیه اصلی تحقیق بیان می کند که شایستگی های ساختاری در بهبود کارآیی سیستم های بانکداری در بانک انصار استان آذربایجان غربی موثر هستند. در فرضیه های فرعی تاثیر ابعاد شایستگی های ساختاری (پیچیدگی، رسمیت، تمرکز) در بهبود کارآیی سیستم های بانکداری موثر مورد ارزیابی قرار گرفته است. طبق نتایج حاصله، شایستگی های ساختاری بر بهبود کارآیی سیستم های بانکداری در بانک انصار استان آذربایجان غربی به میزان پایین تر از متوسط موثر هستند. نتایج حاصل از آزمون فرضیه های فرعی این فرضیه نیز حاکی از تأثیر مثبت، معنی دار و بالاتر از متوسط رسمیت بر بهبود کارآیی سیستم های بانکداری در بانک انصار استان آذربایجان غربی بود (0/05 > P ). اما دو بعد تمرکز و پیچیدگی بر بهبود کارآیی سیستم های بانکداری در بانک انصار استان آذربایجان غربی تأثیر نداشتند.

نویسندگان

یحیی ابراهیم زاده

کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • احسانی، ع. و مشبکی، الف. و هادی زاده، م. (1391). ...
  • تورانی، حیدرومحبوبه یزدانی میلاجردی، (1388). بررسی رابطه میان رعایت اصول ...
  • جمشیدی علی. بررسی رابطه ابعاد ساختاری (تمرکز، رسمیت، پیچیدگی) با ...
  • صلواتی، عادل، 1378، بررسی و تجزیه و تحلیل اثرات ساختار ...
  • نفری، ن. و امید فرد، غ. (1389) بررسی میزان تاثیر ...
  • The first Inte rnational Conference _ Innovation and Research in ...
  • Mintzberg, H. (2003). The Structuring of Organizations .Prentice Hall, Englewood ...
  • - Sadaghiani E. Health and care problems; hospitals role in ...
  • -Smith, H., (2005). Influence of Inter- Organizational and Extra- Organizational ...
  • نمایش کامل مراجع