سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
کد COI مقاله: ASMJ01_0104
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۰۸.۱۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۱ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۱ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۱ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهره وری برنامه های آموزشی فنی و حرفه ای وکاردانش
حلیم بردی حق نیا - کارشناس ارشد فلسفه تعلیم وتربیت. آموزش وپرورش گلستان، گمیشان، مدیر مجتمع آموزشی وپرورشیرحیم بردی حق نیا - دانشجوی کارشناسی ارشدرشته آموزش محیط زیست، دانشگاه پیام نور، واحد شهر ری، ری، ایران
الهام حق نیا - دانشجوی پرستاری ،دانشگاه علوم پزشکی گلستان،گرگان.ایران
بی بی صفیه صلائی - کارشناسی علوم تربیتی .آموزش و پرورش گلستان .بندر ترکمن
چکیده مقاله:
بهره وری برنامه های آموزش فنی و حرفه ای وکاردانش ، به علت نقش واهمیت روزافزون آن ها در کاهش بیکار ی و تولیدملی و اشتغال و رشد و بالندگی توسعه اقتصادی ضرورتی اجتناب ناپذیر است .هدف پژوهش شناسایی انواع روش های بهره وری در برنامه های آموزشی فنی و حرفه ای وکاردانش و ارائه راهکارهای مناسب بدین منظور بوده است. روش پژوهش توصیفی تحلیلی ،با استفاده از منابع معتبر – کتابخانه ای و پایگاههای اطلاعرسانی داخلی و خارجی مرتبط با موضوع ،داده های گردآوری شده مورد توصیف و تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند .این مطالعه در دو بخش مورد بحث و بررسی قرار گرفته است : عوامل بهره وری برنامه های آموزشی فنی و حرفه ای وکاردانش ،رویکرد ها و الگوهای فنی و حرفه ای وکاردانش، که شامل رویکرد حرفه آموزی ،رویکرد یکپارچه سازی آموزش عملی و نظری و رویکرد پرورش صلاحیتها ومهارتهای پایه می باشد . نتایج بدست آمده دراین پزوهش ، چشم اندازهای اقتصاد و بازار کار در جهان گویای این واقعیت است که دوران کار آمدی برنامه ریزی بر مبنای تقاضای نیروی انسانی به سر آمده است. در این شرایط بهترین رویکرد در انواع آموزشها و در همه سطوح، اشاعه کیفیت در آموزشها و پرورش خصلتهای مناسب بازار کار ، نظیر انعطاف پذیری، تفکر انتقادی ، اجتماع پذیری ، ارزش گذاری برای کسب و کار ، سخت کوشی ، کارآفرینی و خلاقیت ، به عنوان جهت گیری اصلی در کلیه برنامه ها و شیوه های اجرایی آموزش های فنی و حرفه ای مورد توجه قرار گیردکلیدواژهها:
رویکرد حرفه آموزی، پرورش صلاحیتها ، یکپارچه سازی آموزش ،آموزش فنی و حرفه ایکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ASMJ01-ASMJ01_0104.html
کد COI مقاله: ASMJ01_0104
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حق نیا, حلیم بردی؛ رحیم بردی حق نیا؛ الهام حق نیا و بی بی صفیه صلائی، ۱۳۹۳، بهره وری برنامه های آموزشی فنی و حرفه ای وکاردانش، نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی، مرودشت، شرکت اندیشه سازان مبتکر جوان، https://www.civilica.com/Paper-ASMJ01-ASMJ01_0104.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (حق نیا, حلیم بردی؛ رحیم بردی حق نیا؛ الهام حق نیا و بی بی صفیه صلائی، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (حق نیا؛ حق نیا؛ حق نیا و صلائی، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبکه های عصبی مصنوعی و کاربرد آن در مهندسی محیط زیست
- نقش آموزه های دینی در ارتقای فرهنگ و اصلاح رفتار اجتماعی:جلوگیری از رویکرد خصمانه در گفت و شنود
- ترسیم مسیر آینده توسعه کارافرینی درآموزش و پرورشمبتنی بر نگرش اکوسیستمی
- افزایش قابلیت استفاده مجدد معماری سرویس گرا: بکار گیری برنامه سازی جنبه گرا
- بررسی آموزش کاربرد رایانه و فناوری اطلاعات در کارآفرینی دانش آموزان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر اجرای آنالیز ارزش اداری بر بهره وری «مطالعه موردی: بانک مسکن آذربایجان شرقی»
- شناسایی شخصیت کارآفرینانه مدیران از دیدگاه دبیران دبیرستان های شهرستان بابلسر
- بررسی نقش تعهد سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی در بین کارکنان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) شهر آبدانان
- رفتار شهروند سازمانی در راستای دست یابی به کارکنان خود کارآمد متخلق به مکارم اخلاق حرفه ای
- مقایسه تطبیقی ویژگی های شهروند خوب در چین و استرالیا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.