بررسی و تحلیل دروس رشته کاردانی معماری دانشگاه جامع علمی-کاربردی و تاثیرات آن در توسعه پایدار

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 744

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASUSC01_627

تاریخ نمایه سازی: 5 مهر 1393

چکیده مقاله:

امروزه تربیت نیروی انسانی ماهر،متخصص و کارآمد از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر کشوری محسوب می گردد.دانشگاه جامع علمی کاربردی از جمله دانشگاه ها یا به نوعی مهمترین و بزرگترین دانشگاه در این زمینه است که با هدف ارتقاء سطح مهارت نیروی کار کشور تاسیس گردیده است. یکی از این رشته ها که نقش مهمی در پیشرفت صنعتی و هنری و توسعه پایادار دارد رشته معماری است،که به دو صورت پودمانی و ترمی ارائه می گردد.این مقاله بر آن است ضمن معرفی رشته معماری در مقطع کاردانی ناپیوسته در دانشگاه علمی کاربردی به تعریف، جایگاه، ضرورت و اهمیت، نقش و توانایی و مشاغل قابل احراز پرداخته ودر ادامه به بررسی و تحلیل دروس این رشته مقطع که بصورت عملی و نظری است پرداخته شده و در پایان به تاثیرات آن در توسعه پایدار اشاره گردیده است. روش پژوهش بر اساس روشتحلیلی، توصیفی با استفاده از اسناد و سرفصل های دانشگاه جامع علمی کاربردی و همچنین تجربیات نگارنده در تدریس این رشته می باشد. نتایج حاصل از این پژوهش قابل استفاده علاقه مندان، متقاضیان ورود به این رشته، اساتید و دانشگاه های ارائه کننده رشته معماری به توجه به اهمیت موضوع حائز اهمیت است.

نویسندگان

علی علایی

عضو هیات علمی دانشکده سماء- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه - ایران

علی امرائی

مدیرآموزشی وپژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی میراث بیستون کرمانشاه - ایران دانشجوی کارشناسی ارشد معماری - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحق

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • برزویی، رجبعلی(1391) «ضوابط و مقررات آموزشی نظام آموش عالی مهارت ...
  • شورای عالی برنامه ریزی، وزارت علوم تحقیقات _ فناوری، مشخصات ...
  • امرائی، علی، (1392) «راهبردی بر خلاقیت در طراحی معماری- بررسی ...
  • نمایش کامل مراجع