سرفصل ارائه مقاله: سبزیکاری
سال انتشار: ۱۳۸۸
نوع ارائه: پوستر
محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
کد COI مقاله: BAGHBANI06_564
زبان مقاله: فارسی
فایل PDF حاوی متن کامل این مقاله در حال حاضر در سایت موجود نمیباشد.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله اثر نیترات یا آمونیوم بررشد رویشی و غلظت کلروفیل b a در دو گیاه کاهو و اسفناج کشت شده در محیط هیدروپونیک
واحد باقری - رفسنجان دانشگاه ولی عصرعج رفسنجان دانشکده کشاورزی گروه علوم باغبانیحمیدرضا روستا - رفسنجان دانشگاه ولی عصرعج رفسنجان دانشکده کشاورزی گروه علوم باغبانی
زهرا محمدی - رفسنجان دانشگاه ولی عصرعج رفسنجان دانشکده کشاورزی گروه علوم باغبانی
فاطمه قطبی - رفسنجان دانشگاه ولی عصرعج رفسنجان دانشکده کشاورزی گروه علوم باغبانی
چکیده مقاله:
بیشتر گونه های گیاهی نسبت به غلظتهای بالای آمونیوم حساسند دراین ازمایش حساسیت دو گیاه کاهو و اسفناج به امونیوم مورد بررسی قرارگرفت. در مقایسه با نیترات امونیوم در غلظت 5 میلی مولار سبب کاهش رشد هر دو گونه شد کاهش رشد در گیاهانی که با امونیوم تغذیه می شوند در اثر عواملی مانند بی نظمی در احیا امونیوم ، کاهش PH، اثرات سمیت امونیوم ازاد، کمبود مواد غذایی مثل پتاسیم، کلسیم، منیزیم، و محدودیت کربوهیدرات ناشی از مصرف بیش از حد قندهای محلول برای آسیمیلاسیون آمونیوم است مقدار کلروفیل a,b در گیاهان اسفناج و کاهوی تغذیه شده با امونیوم بسیار بیشتر از گیاهان تغذیه شده با نیترات بود اختلاف معنی داری بین دو گیاه اسفناج و کاهو در میزان کلروفیل a,b وجود نداشت.کلیدواژهها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-BAGHBANI06-BAGHBANI06_564.html
کد COI مقاله: BAGHBANI06_564
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری, واحد؛ حمیدرضا روستا؛ زهرا محمدی و فاطمه قطبی، ۱۳۸۸، اثر نیترات یا آمونیوم بررشد رویشی و غلظت کلروفیل b a در دو گیاه کاهو و اسفناج کشت شده در محیط هیدروپونیک، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، رشت، دانشگاه گیلان، https://www.civilica.com/Paper-BAGHBANI06-BAGHBANI06_564.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (باقری, واحد؛ حمیدرضا روستا؛ زهرا محمدی و فاطمه قطبی، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (باقری؛ روستا؛ محمدی و قطبی، ۱۳۸۸)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > کشاورزی هیدروپونیک اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- واکنش عملکرددانه ارقام کلزا به تراکم های مختلف بوته
- تاثیرمدیریت بقایای گیاهی گندم برخصوصیات خاک وعملکرد آفتابگردان درسیستم کشت دوگانه
- خروج ناقص خوشه برنج درلاین نرعقیم سیتوپلاسمی و اثرجیبرلیک اسید برآن
- برهمکنش ماده تنظیم کننده رشدکلرمکوات کلرید CCC و تنش خشکی بررشدوعملکرد سه رقم جوپاییزه Hordeum vulgare L
- تعیین رابطه زیرواحدهای گلوتنین باوزن مولکولی بالا وکیفیت نانوایی درگندم نان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.