ضرورت آموزش هنر برپایه خلاقیت وروش های پرورش آن در مدارس

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 660

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_333

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

خلاقیت اساسی ترین توانایی مغزبشراست که به وی قدرت تجسم، پیش بینی ، ایجاد ایده های تازه راداردو انسان راازحیوان متمایز می سازد. بررسی های علمی نیز براین نکته تاکیددارند که قدرت خلاقیت درهمه افرادبشروجوددارد و مختص افراد تیزهوش وبااستعدادی نیست. هوش امری ذاتی و غیرقابل آموزش است لیکن تفکرخلاق رامهارتی قابل آموزش می دانند.علم خلاقیت شناسی درواقع حوزه علمی جدیدی است بامحتوای میان رشته ای وچندرشته ای که به مطالعه فرایندها وپدیده های خلاقیت ونوآوری درموضوعات علمی ، تکنولوژیکی ، صنعتی، اجتماعی، هنری و.... می پردازد. این حوزه علمی جدیدو جالب، دارای گستردگی زیادی بوده وتقریبا باهمه علوم ، فنون، صنایع و هنرها به نوعی درارتباط است. باتوجه به کارکردهای مهمی که برای این علم متصوراست وهم چنین لزوم کاربرد عملی آن دررشته هنر وتاثیرات قابل توجهی که درفرایند خلق اثر هنردارد، فعالی جدی درخصوص آموزش آن بسیارلازم وضروری به نظرمی رسد.برهمین اساس نگارنده مقاله سعی درمعرفی جایگاه تخصصی این علم درهنردارد ومعتقد است که این مبحث بااهمیت بایددرتدریس هنرمورد توجه قرارگیرد

کلیدواژه ها:

نویسندگان

وحیده حسامی

عضو هیات علمی دانشکده هنری دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :