نگرشی برجایگاه درس انشاء و تاثیر آن بر مطالعه و کتابخوانی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 335

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BOOKCONF01_007

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

امروزه یکی از معرف های جامعه توسعه یافته وعقب مانده میزان مطالعه وکتابخوانی آن است لذا برای رسیدن به حد مطلوب توسعه و پیشرفت توجه ویژه به مطالعه کردن و بستر های لازم آن داریم .بر این اساس زیربنای مطالعه را باید در سیستم آموزشی جستجو کنیم وعوامل زیر ساختی را برای گسترش این امر محیا سازیم. ازمتغیر های بسیار مهم ساختاری در آموزش و پرورش درس انشاء می باشد که منجر به ترویج کتابخوانی و مطالعه می شود,که متاسفانه امروزه کمرنگ و مورد بی مهری شدید شده است و منجر به ضعف دانش آموزان در حیطه نگارش ومطالعه منابع گردیده است که نیاز به توجه واحیاء این درس در دوره های آموزشی بخصوص آموزش متوسطه احساس می شود .برای ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه ، نهادهای متعددی در جامعه دست اندرکارند ولی نظام آموزشی ومدارس را می توان مهمترین عامل شناخت, چرا که بستر لازم و درونی کردن این امر از این نظام ونهاد نشآت می گیرد . وهمچنین می توان گفت تمام مشکلات جوامع از ضعف فرهنگی ریشه می گیرد و برای بر طرف کردن وجبران این ضعف تنها مسیر مطالعه، واقدامات نظام آموزشی موثر و قابل اجراء است . با این همه پیشرفت هایی که در زمینه های مختلف کسب دانش (فضاهای مجازی,رایانه,گوشی همراه ...)بدست آمده است هیچ کدام نتوانسته است جایگزینی مناسب برای مطالعه کتاب و نوشتن شود ,لذا اهمیت و جایگاه کتابت وقرائت برای هیچ کس مبهم و نا آشنا نیست و تنها بستر لازم است که آنرا توسعه دهد و یا به نابودی و فراموشی کشاند . ما در این مقاله سعی بر آن داریم وضعیت بحرانی و جایگاه ویژه درس انشاء را برای عوامل زیربط بیان کنیم, باشد که مفید باشد

نویسندگان

صمد بیات

کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی مدرس دانشگاه شهید بهشتی فرهنگیان زنجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • احمدی گیوی، حسن(376 1):دستور زبان فارسی :فعل، تهران:فاطمی گنجینه دانش ...
  • سلحشور، ماندانا، کودکان، مدرسه و مهارت‌های اجتماعی، پیوند نشریه ماهنامه ...
  • سیف، علی اکبر (1381)، نظریه های سازندگی یادگیری و کاربردهای ...
  • میرلوحی، سیدحسن(1369) نقش محوری هدف در برنامه ریزی درسی _ ...
  • منصوری، حسن (1377)، انشا و نامه نگاری بنفشه، تهران :انتشارات ...
  • گزارش اجمالی نتایج ملی وبین المللی پرلز2006در مقایسه با، 2001 ...
  • ماساکو واتانابه «پرورش هنر استدلال: الگوهای تبیین اندیشه در فرهنگ ...
  • گزارش اجمالی نتایج ملی و بین المللی پرلز در سال ...
  • نمایش کامل مراجع