سرفصل ارائه مقاله: computer
سال انتشار: ۱۳۹۵
کد COI مقاله: BPJCEE01_101
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۳۹.۴۵ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد و مقایسه دو ابزار قدرتمند توسعه نرم افزار GIT و DOCKER
محسن آتشکار -سجاد زارعی -
محمدرضا مجمع -
چکیده مقاله:
با پیشرفت روز افزون در دنیای برنامه نویسی و توسعه نرم افزار و تغییر شکل بیشتر برنامه نویسی ها از حالت انفرادی به گروه های برنامه نویسی نیاز به یک مدیریت بر روی کار تیمی خود را بیش از پیش در میان برنامه نویسان پدیدار نمود و این امر موجب شد تا نرم افزارهای بسیاری در این زمینه فعالیت خود را آغاز نمایند که هرکدام از معماری خاصی جهت پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند؛ که در این مقاله ما به معرفی و مقایسه دو نرم افزار قدرتمند Git و Docker که در زمینه ی توسعه نرم افزار فعالیت می کنند پرداخته ایم. نرم افزار گیت جهت سازمان دادن به توسعه دهندگان هسته لینوکس به وجود آمد که در حال حاضر به یکی از بزرگ ترین و قدرتمندترین نرم افزارهای کنترل نسخه نرم افزار تبدیل شده است. داکر نیز با قابلیت استفاده از کانتینرها توانسته جایگاه مناسبی را در بین گروه های توسعه نرم افزار کسب کند که یکی دیگر از عوامل این موقعیت را می توان بی نیازی برنامه های داکرایز شده به محیط عملیاتی خاص نام برد.کلیدواژهها:
توسعه نرم افزار، داکر، گیت، مدیریت کد منبعکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-BPJCEE01-BPJCEE01_101.html
کد COI مقاله: BPJCEE01_101
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آتشکار, محسن؛ سجاد زارعی و محمدرضا مجمع، ۱۳۹۵، ارزیابی عملکرد و مقایسه دو ابزار قدرتمند توسعه نرم افزار GIT و DOCKER، اولین همایش ملی مهندسی برق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و کازرون، https://www.civilica.com/Paper-BPJCEE01-BPJCEE01_101.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (آتشکار, محسن؛ سجاد زارعی و محمدرضا مجمع، ۱۳۹۵)
برای بار دوم به بعد: (آتشکار؛ زارعی و مجمع، ۱۳۹۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه کارایی سرور رسانه در بسترهای مجازی سازی Xen و Docker
- بررسی پروتکلها، ویژگیها، کاربردها و چالشهای موجود در شبکه های موردی بین خودرویی
- لاتینMPLS و مکانیسم های ارایه QoS در سرویس های مبتنی بر اینترنت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- معرفی چند ابزار کاربردی برای مهندسین برق!
- طراحی و شبیه سازی تقویت کننده عملیاتی کسکود تاشده تک سر
- مسیله انرژی، نور خورشید، سیستم های پیشرفته روشنایی روز و نقش آن در کاهش انرژی مصرفی در ساختمان ها
- آشنایی با دیود ساطع کننده نور (LED)
- لزوم ارایه مدلی نرم افزاری از سیستم برق کارگاهی قبل از تجهیز کارگاه تونل سازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.