ارزیابی و تحلیل لایه های روسازی وضع موجود خطوط اتوبوس تندرو

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 500

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CAAM08_093

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

با توجه به گسترش روزافزون تسهیلات حمل و نقل عمومی در شهر تهران در چند ساله ی اخیر و در صدر آن خطوط اتوبوس رانی تندرو که نقش بسزای آن در حمل و نقل عمومی غیر قابل انکار است و با توجه به تعداد افراد جا به جا شدهتوسط این نوع از اتوبوس ها نتیجتا با ترافیکی بسیار سنگین که بر روسازی مسیرهای اختصاصی این خطوط وارد می شود ، مواجه هستیم. این موضوع همواره باعث بروز خرابی هایی در سطح روسازی می شود که علاوه بر هزینه های گزاف بهسازیمجدد ، موجب بوجود آمدن احساس عدم آرامش در افراد سوار بر اتوبوس و همچنین خرابی زودرس قطعات اتوبوس هایتندرو می شود که با توجه به پرخرج بودن تعمیر و نگهداری این اتوبوس ها ، هزینه های تعمیر و نگهداری این وسایل نقلیه را نیز بایستی به فهرست هزینه های این موضوع اضافه کرد. به علاوه بستن مسیرهای اختصاصی برای عملیات ترمیم وبهسازی موجب بروز ترافیک سنگین و بروز عدم رضایت در مسیرهای اصلی می گردد.چنانچه مشاهده شده است اکثر خرابی های رخ داده در مدت زمان کوتاهی پس از اجرای روسازی بروز کرده است.خرابی هایی نظیر پدیده ی شیارشدگی ، ترکهایبلوکی و ... که همگی باعث کاهش دوره ی بهره برداری خطوط اتوبوس تندرو در تهران می شود.در این مقاله مقطعی ازخطوط اتوبوس تندروی خط شماره 10 تهران که یکی از خطوط پر ترافیک می باشد ، انتخاب شده است و پس از ارزیابی چشمی و استخراج مشخصات هندسی و مقاومتی لایه های روسازی و با در نظرگیری 3 حالت از روسازی، با استفاده از روش تحلیل اجزای محدود ، ارزیابی ،تحلیل و نتایج آن تفسیر گردیده است.بدیهی است برای نواحی با شرایط متفاوتبایستی مدلسازی و تحلیلی مجزا صورت پذیرد.

نویسندگان

آرمان صفا

کارشناس ارشد راه و ترابری،(رییس بخش روسازی راه مرکز مطالعات ژیوتکنیک و مقاومت مصالح شهرداری تهران و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب)

محمدرضا معماریان

کارشناس ارشد خاک و پی،(ریاست مرکز مطالعات ژیوتکنیک و مقاومت مصالح شهرداری تهران)

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • آیین نامه روسازی آسفالتی راه های اران(تجدید نظراول)، نشریه 234 ...
  • سرداری، .(1388. "کلید مدلسازی پیشرفته در "sap2000 . چاپ اول.انتشارات ...
  • Huang, Y.H. (2004). "Pavement Analysis and Design". Pearson/Prentie Hall. [4]Website: ...
  • ]5[Al-qadi, I. scarpas, T. loizos, A. (2008). "pavement cracking". Crc ...
  • نمایش کامل مراجع