سرفصل ارائه مقاله: سازه و زلزله
سال انتشار: ۱۳۸۴
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: همایش عمران معماری و شهرسازی کرمان
کد COI مقاله: CAUCK_37
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۶۹.۴۴ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۳ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از پانلهای گچی خشک بعنوان مصالح نوین وسبک جهت کاهش تلفات ناشی از اثرات تخریبی زلزله درصنعت ساختمان
محمدرضا عدل پرور - عضو هیت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران (رئیس دانشکدة فنی و مهندسی – دانحمیدرضا وثوقی فر - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده مقاله:
در این مقاله پانلها ی گچی خشک بعنوان یک مادة سبک در اجرای دیوارهای داخلی ساختمانها بخصوص ساختمانهای بلند ارائه شده است. قبل از انقلاب ساختار گچی خشک که پس از جنگ جهانی دوم اتفاق افتاد، روکشهای گچی از جمله مصالح انحصاری برای نازک کاری داخلی منازل مسکونی، ساختمانهای اداری، انبارها، بیمارستانها، مدارس، دانشگاهها و انواع مختلف کارهای بنائی بحساب می آمد. تفاوت این سیستم با دیوارهای اجراشده با مصالح بنائی، پلاستر (گچ و خاک و سفید کاری)، استفاده از نیروی کار کمتر، تمیزی محوطه، پرت و دورریز کمتر، جلوگیری از دوباره کاریها ( شامل تخریب گچ و خاک و دیوار جهت عبور لوله های تاسیسات برقی و تعمیر مجدد آن)، عدم وجود رطوبت در ملات خیس و زمان لازم جهت خشک شدن، سرعت در کار، هزینه های اقتصادی، می باشند.. این سیستم از حدود 80 سال پیش در امریکا و 60 سال گذشته در کشورهای اروپائی بطور گسترده ای در منازل مسکونی و ساختمانهای بلند مرتبه استفاده می شود. مفهوم ساختار پانل گچی خشک عبارتست از صفحات روکش دار گچی که از نظر بافت جزو خانواده تولیدات پانلهای ترکیبی است، این ساختارشامل گچ (دارای خواص شیمیائی مخصوص با مقاومت مناسب در برابر آتش سوزی) که بین دو لایه از ورقهای مقوائی مخصوص قرار می گیرد می باشد. ورق روئی برای اجرای انواع مختلف پوشش نهائی ( شامل : بتونه کاری، رنگ آمیزی، کاغذ دیواری و... ) و یک ورق قوی بعنوان لایه زیرین استفاده می شود. این نوع ساختار خشک با مقاومت خوب و مناسب در مقابل آتش سوزی و قابل نصب بر روی زیر سازی چوبی، پروفیلهای فلزی ( گالوانیزه ) و دیوارهای معمولی می باشد. این سیستم طوری طراحی شده تا با پوشش مناسب در درزهای اتصال به یک سیستم یکپارچه تبدیل گردد. با استفاده از این سیستم علاوه بر کاهش بار مرده ساختمان اثرات تخریبی حاصل از نیروی زلزله بر ساختمان کاهش یافته و از خسارتهای جانی زیاد در زمان وقوع زلزله جلوگیری می شود. طراحان و مهندسین ترکیه پس از زلزله سنگین کوشیلی( Kocaili ) و خسارات سنگین و تخریب بسیاری از ساختمانها و کشته شدن بسیاری از مردم، کلیه ساختمانهای جدید را با این سیستم اجرا می نمایند. در این کشور میزان استفاده از این پانلها به حدود 10 برابر گذشته افزایش یافته است. از اینرو این سیستم باید در انواع طرحهای خانه سازی در شهر بم که در اثر زلزله دچار خسارات سنگین شده اند، بعنوان دیوارهای داخلی غیر باربر مورد استفاده قرار گیرد. البته بایدتوجه داشت که طبق آئین نامة 2800 ایران، سبک سازی تا مرحله ای صورت می گیرد که ممان مقاوم واژگونی به ممان محرک از 75/1 کمتر نشود. امید است با معرفی این سیستم که در اکثر کشور های پیشرفته دنیا از آن استفاده می شود، توجه مهندسین طراح و سازنده و پیمانکاران و کارفرمایان جلب شده و با استفاده از مصالح ترکیبی نوین بعنوان تحولی عظیم در صنعت ساختمان سازی بوجود آورد.کلیدواژهها:
سبک سازی، زلزله، پانل گچی خشک، صنعت ساختمانکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-CAUCK-CAUCK_37.html
کد COI مقاله: CAUCK_37
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عدل پرور, محمدرضا و حمیدرضا وثوقی فر، ۱۳۸۴، استفاده از پانلهای گچی خشک بعنوان مصالح نوین وسبک جهت کاهش تلفات ناشی از اثرات تخریبی زلزله درصنعت ساختمان، همایش عمران معماری و شهرسازی کرمان، کرمان، https://www.civilica.com/Paper-CAUCK-CAUCK_37.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (عدل پرور, محمدرضا و حمیدرضا وثوقی فر، ۱۳۸۴)
برای بار دوم به بعد: (عدل پرور و وثوقی فر، ۱۳۸۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش ۱ مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:مدیریت بحران > زلزله اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سازه LSF از دیدگاه زیست محیطی با رویکرد معماری پایدار
- انتخاب سیستم بهینه اجرای پروژه با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره فازی و تجمیع نظرات گروه
- بازتاب سیاست های مذهبی شاه عباس دوم بر محتوای کتیبه ای در مسجد امام اصفهان
- معرفی سیستم نیمه پیش ساخته بتن مسلح ایران فریمکو
- بررسی عوامل موثر بر عملکرد ایمنی در کارگاههای ساختمانی (مطالعه موردی: استان خوزستان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل عوامل موثر بر بهبود کسب و کار در مجتمع گلخانه های شهرستان زنجان
- تأثیر مؤلفه های تعهد سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی کارکنان بانک مسکن استان سمنان
- بررسی تاثیرگذاری مدیریت ارتباط با مشتری بر نگهداری مشتریان بانک کشاورزی (مطالعه موردی: شعب بانک کشاورزی در شهر بجنورد)
- تبیین عوامل اثرگذار بر وفاداری با نقش میانجی شهرت و اعتبار سیستم بانکی در میان مشتریان بانک پارسیان شعب استان گیلان
- رابطه ی نسبت سود نقدی تقسیمی با ارزش ایجادشده برای صاحبان سهام
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.