تاثیر تمرینات برونگرا بر شاخصهی آسیب در مردان تمرین نکرده

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 383

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CDLC01_120

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

مقدمه: فعالیت های بدنی منظم با شدت متوسط، تاثیرات مطلوبی بر سیستم ایمنی بدن دارد؛ در حالی که فعالیت های بدنی نامنظم و یا با شدت بالا نظیر تمرینات برونگرا ممکن است سیستم ایمنی بدن را تحت فشار قرار دهد. شاخص عمومی التهاب مرتبط به بیماری قلبی- عروقی سلول سفید CRP، (WBC) و IL-6 می باشد. CRP خون نسبت به دیگر شاخص های التهابی، ارتباط قوی تری با بیماری قلبی- عروقی دارد. مقادیر سلول های سفید خون CRP و IL-6 پس از فعالیت شدید افزایش می یابند. ارتباط بینCRP بیماری قلبی- عروقی توسط برخی از پژوهشها مورد بررسی قرار گرفته است.پژوهشگران این مطالعات را به عنوان یک رابطه مثبت احتمالی بینCRPبیماری قلبی- عروقی تفسیر کرده اند که سطوح افزایش یافتهCRP به افزایش خطر بیماری قلبی- عروقی منجر می شود( 2). از این سو تحقیقات زیادی به دنبال این موضوع هستند که بهترین روش سبک زندگی و اجرای فعالیت های بدنی چه روشی می باشد و ازسوی دیگر از طریق کدام برنامهتمرین ورزشی می توان به بهترین نتیجه در رابطه با کاهش این عوامل بیماری زا رسید از آن جا که افزایش فعالیت بدنی منجر به افزایش هزینه انرژی می شود، چندین مطالعه ارتباط بین فعالیت های ورزشی وسطوح سرمی CRP بررسی کرده اند. شواهد بسیار زیادی نشان می دهد که تمرینات هوازی و مقاومتی بخش بسیار مهمی از توصیه های ورزشی به منظور کاهش وزن و کاهش ذخایر چربی بدن می باشد ( 4). بیشتر تحقیقات، تاثیرات فعالیت های بدنی بلند مدت را بررسی کرده اند و اطلاعات اندکی در مورد تاثیرات تمرینات کوتاه مدت وجود دارد ( 3). با توجه به تک جلسه ای ورزش کردن بعضی از مردم و نیز موارد ورزش تفننی نظیر کوه پیمایی های آخر هفته ها ، بنابراین مطالعه حاضر با هدف ارزیابی تاثیر یک جلسه تمرین برونگرا بر شاخصهای التهابی پروتیین واکنشگر CRP) C ) و آسیب عضلانی CK پسران تمرین نکرده انجام شد.

نویسندگان

حسین پار

کارشناس ارشد تربیت بدنی، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، کرمانشاه، ایران،

سعید محمدی

کارشناس ارشد تربیت بدنی، آموزش و پرورش ناحیه 3 کرمانشاه، ایران

لیلا میرزایی امجد

دانشجوی کارشناسی ارشد، آموزش و پرورش ناحیه 1 کرمانشاه، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • فرزانه تقیان و همکاران، تاثیر 12 هفته قرین هوازی بر ...
  • کاشف، مجید، و همکاران؛ تاثیر یک دوره تمرین هوازی تناوبی ...
  • Kim, H.J, Lee, Y.H, Kim, C.K.(2009). "Changes in Serum cartilage ...
  • Miyama, M; Nosaka, K. Protection Against Muscle Damage Following Fifty ...
  • نمایش کامل مراجع