تجزیه سم آفلاتوکسین توسط میکروارگانیسم های تجزیه کننده به روش بیوتکنولوژیک

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 906

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CDSB01_131

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

گونه های آسپرژیلوس شدیداً در محیط پراکنده اند و از نظر پراکندگی در طبیعت در درجه اول قرار دارد. سم حاصل از قارچی بنام Aspergillus flavus، Aflatoxin می باشد. برخی از میکروارگانیسم ها باز دارنده آفلاتوکسین می باشند. Rhodococcus Erythropolis بدلیل تخریب و تجزیه آنزیمی، مسئول تجزیه آفلاتوکسین است که حضور پروتئیناز K و SDS – page پروتئین باعث توقف فعالیت AFB1 می شود. Flavobacterium aurantiacum می تواند سبب تخریب آفلاتوکسین در محیط کشت شود. Saccharomyces cerevisiae و Mycobacterium fluranthenivorans نیز آفلاتوکسین را حذف می کنند. باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان کنترل کننده رشد کپک و مایکوتوکسین ها بوده که در حال حاضر مهم ترین نوع LAB شناخته شده و توانایی محدود کردن یا جلوگیری از رشد قارچ هائی mycotoxinogenic را دارند متعلق به جنس لاکتوکوکوس و لاکتوباسیلوس هستند و به نسبت کمتری متعلق به پدیوکوکوس و لویکونستوک که دارای فعالیت ضدقارچی کارآمدی بر علیهP.Corylophilum ، پنی-سیلیوم راکوفورتی، پنی سیلیوم اکسپانسوم، آسپرژیلوس نایجر، آسپرژیلوس فلاووس وF.graminearum می باشد. مدل تئوری پیشنهاد شده ریاضی برای محاسبه آفلاتوکسین توسط جذب سطحی afla – B1 با LAB ساکارومایس سرویزیه می باشد. استفاده از این مدل توانایی های متفاوتی از گونه ها برای به دام انداختن آفلاتوکسین B1 که مستقیما به تعداد مکانهای باند شده که هر میکروارگانیسم عرضه کرده را نشان داده است از مخمر ساکارومایسس سرویزیه بیشترین کارایی را برای دفع آفلاتوکسین B1 گزارش شده است. هر یک از میکروارگانیسم ها دارای جنبه های متعددی در صنعت غذایی، دارویی، کشاورزی و ... دارند که با شناخت کامل ساختار آنها می توانیم از زیان های اقتصادی جلوگیری کرده و حتی با تغییر شرایط نامساعد به مساعد باعث بهبود کیفیت، ایجاد امنیت غذایی و مصارف جانبی و حتی تولید محصولات جدید دیگر نیز شویم

نویسندگان

مهسا محمدحسینیان

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی، پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد

محمدتقی گلمکانی

استادیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

سیدعلی مرتضوی

پروفسور گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی

عبدالرضا آقاجانی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد محلات، محلات، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Alberts, J.F., Y., Engelbrecht, P.S., Steyn, W.H., Holzapfel, W.H., van ...
  • Aryanta, I.N.P, A.T, Lunggani (2007). Suppression On the Aflatoxin-B Production ...
  • Ciegler, A., E.B., Lillehoj, R.E., Peterson, H.H, Hall. (1966) Microbial ...
  • Dalie, D.K.D, A.M., Deschamps, F. Ri chard-Forget. (2010). Lactic acid ...
  • _ H ern an dez-Mendoza _ _ H.S., Garcia, J.L, ...
  • Madrigal- Santillan, E., E., Madrigal-Buj aidar, R., Marquez- Marquez, A., ...
  • نمایش کامل مراجع