سال انتشار: ۱۳۸۳
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 71_9813922358
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۵۲.۵۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۷ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود عایقکاری حرارتی آجر با مواد افزودنی
نوید شیرازی - دانشگاه آزاد اسلامی اهواز-دانشجوی کارشناسی عمرانمحمدراضا مواشی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز-دانشجوی کارشناسی عمران
آذرخش وزیری - دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز- دانشجوی کارشناسی عمران
چکیده مقاله:
آجر پرمصرف ترین مصالح بنایی در ایران اس ت. آجر معمولی چگالی زیادی دارد و باعث مقاومت حرارتی کم جدارهای آجری ساختمان می شو د. سعی بر این است که با کاهش چگالی و افزایش تخلخل آجر ،خصوصیات عایقکاری حرارتی آن نیز بهبود یاب د. از موادی که به عنوان افزودنی تخلخ ل زا به مواد اولیه آجر اضافه می شود خاک اره ،فوم پلی استایرن،سنگ آهک است.در این مقاله بخشی از یافته های طرح تحقیقاتی تولید آجر سبک با استفاده از مواد افزودنی تخلخل زا ارائه میگردد. انتخاب نوع مواد افزودنی و دانه بندی آن ،تعیین نسبت مواداولیه ،چگونگی اختلا ط،شرایط بهینه تولید و دمای پخت است که در این طرح مورد بررسی قرار گرف ت. مسئله مهم این است که میزان مواد افزودنی باید در حدی باشدکه باعث افت مقاومت آجر به مقداری کمتر از حداقل مجاز استاندارد نشود.آجرهای سبک ساخته شده با 10 درصد وزنی خاک اره دارای ضریب هدای ت حرارتی 27 /. وات بر متر بر درجه سانتیگراد است که در مقایسه با آجرهای معمولی با ضریب هدایت حرارتی حدود 1 تقریباً 62 درصد کاهش یافته 0 وات بر متر بر / 1 درصد وزنی فوم پلی استایرن 24 / است. ضریب هدایت حرارتی آجرهای سبک ساخته شده با 5درجه سانتیگراد بدست آمد که در مقایسه با آجرهای معمولی به میزان یک سوم کاهش یافته است.کلیدواژهها:
آحر، تخلخل، عایقکاریکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-CESC11-71_9813922358.html
کد COI مقاله: 71_9813922358
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیرازی, نوید؛ محمدراضا مواشی و آذرخش وزیری، ۱۳۸۳، بهبود عایقکاری حرارتی آجر با مواد افزودنی، یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران، بندرعباس، دانشگاه هرمزگان، عمران، https://www.civilica.com/Paper-CESC11-71_9813922358.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شیرازی, نوید؛ محمدراضا مواشی و آذرخش وزیری، ۱۳۸۳)
برای بار دوم به بعد: (شیرازی؛ مواشی و وزیری، ۱۳۸۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ذخیره سازی انرژی خورشیدی با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده (PCM)
- تاثیر مواد افزودنی در هدایت حرارتی آجر
- مطالعه عددی انجماد مواد تغییر فاز دهنده در مخازن ذخیره انرژی گرمایی پرهدار مستطیلی وپوسته استوانهای
- بررسی عددی رفتار مواد تغییر فاز دهنده
- مروری بر مدلسازی عددی مواد تغییر فاز دهنده در ذخیره سازی انرژی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تعیین میزان تاثیرگذاری و آسیب حرارتی احتمالی زمان های مختلف فرآیند حرارتی خشک بر روی دانه کامل سویا برای استفاده در جیره غذایی جوجه های گوشتی
- تاثیر آرد ضایعات دو کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی در مقایسات مستقل
- تعیین پروتئین قابل متابولیسم دانهی ذرت عملآوری شده با استفاده از روش کیسههای نایلونی
- تعیین ارزش تغذیه ای ارزن دم روباهی در مراحل مختلف رویشی
- تاثیر استفاده از سطوح افزایشی ماشک خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.