سال انتشار: ۱۳۸۳
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 74_9148149833
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۱۴.۹۸ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۴ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۴ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۴ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کابرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمان
رحیم هاشم زاده - دانشگاه آزاد اسلامی خوی-دانشجوی کارشناسی عمران-عضو باشگاه پژوهشگراندکتر ارژنگ صادقی - دکتری مهندسی سازه از دانشگاه ساری انگلستان-استادیار دانشکده فنی دانش
چکیده مقاله:
مواد نانو (Nanoparticular)به موادی گفته می شود که حداقل یکی از ابعاد آن ) طول , عرض , ضخامت ( زیر 100nm باشد . مواد نانو ساختار با توجه به رفتارهای بارزی که از خود نشان داده اند مورد توجه بخش صنعت و دانشگاه در دهه های اخیر قرار گرفته اند . در این میان صنعت ساختمان با توجه به نیازهای خود چه از نظر استحکام مقاومت و دوام و نیز کارایی بالا از استفاده کنندگان مهم مواد نانو ساختار ( Nanostructure Materials) , به شمار می رود .مواد نانو آلومینا به عنوان نمونه ای از مواد نانو ساختار به علت خواص ممتازی که از نظر خواص مکانیکی و حرارتی ازخود نشان می دهند در سرامیک سازی به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند .از مهمترین پیشرفتهای بوجود آمده در صنعت مصالح ساختمانی ، بتن با عملکرد بالا می باشد ، برای درک بهتر رفتاراین نوع مصالح باید ساختار بتن و خمیر سیمان در مقیاس نانو مورد بررسی قرار گیرد و نیز بتوان با کاربرد مصالح نانو، بتن با عملکرد بالا و چند منظوره ساخت که دارای خاصیت الکترو مغناطیسی بوده و قابلیت به کار گیری در سازه های اتمی ) محافظت از تشعشعات ( را داشته باشد و نیز در سازه های ساختمانی تاثیر به سزایی در حفظ انرژی ساختمان ایفا کند .در این مقاله با توجه به جدید بودن علم نانو تکنولوژی آنچه که مد نظر است معرفی مواد نانو ساختار و نیز بیان مزایای استفاده از این مواد در صنعت ساختمان سازی با توجه به نتایج آزمایشگاهی می باشد .کلیدواژهها:
مواد نانو ساختار، بتن HPCنانو تکنولوژی، بتن MHPCکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-CESC11-74_9148149833.html
کد COI مقاله: 74_9148149833
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشم زاده, رحیم و دکتر ارژنگ صادقی، ۱۳۸۳، کابرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمان، یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران، بندرعباس، دانشگاه هرمزگان، عمران، https://www.civilica.com/Paper-CESC11-74_9148149833.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (هاشم زاده, رحیم و دکتر ارژنگ صادقی، ۱۳۸۳)
برای بار دوم به بعد: (هاشم زاده و صادقی، ۱۳۸۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر آسفالت متخلخل در کاهش لغزندگی و افزایش اصطحکاک و روابط متقابل آن در کاهش تصادفات
- بهینه سازی سازه های خرپایی بر اساس نظریه قابلیت اعتماد به کمک الگوریتم وراثتی
- استفاده از روش المان مرزی بر پایه پتانسیل، برای تحلیل جریان سوپرکاویتاسیون دوبعدی
- ارزیابی روش تناظریابی سه بعدی سطوح درهم مرجع سازی خودکار ابر نقاط لیزر اسکنر زمینی
- تعیین قطر و فاصله بین لوله های زهکش عرضی جاده جهت هدایت اب و کنترل فرسایش در حوزه ابخیز خجه دره
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثربخشی درمان بهزیستی روانشناختی بر نشانگان بالینی وترس از ارزیابی منفی بیماران وسواس شستشو
- بررسی تعریف و ویژگی های یادگیری درعلم روانشناسی
- مقایسه تاثیر آموزش مبتنی بر هوش های چندگانه و روش متداول بر یادگیری درس علوم دانش آموزان پسر پایه دوم مدارس ابتدایی شهرستان فریدون کنار
- بررسی میزان تاثیر هوش هیجانی و هوش معنوی بر رفع اضطراب و بی خوابی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه
- فلسفه تعلیم و تربیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.