ارزیابی رفتار قاب های فولادی کوتاه مرتبه تقویت شده با اجرای فاصله دار و بدون فاصله دیوارهای پیش ساخته 3D تحت بارگذاری استاتیکی دوره ها

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,688

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CESC13_015

تاریخ نمایه سازی: 9 شهریور 1385

چکیده مقاله:

پانلهای پیش ساخته متشکل از دو لایه بتن مسلح شده و یک هسته عایق پلی استایرن با ضخامتهای مختلف برای تامین ویژگیهای مورد نیاز می باشد. شبکه های مفتولی تقویت کننده، برای اطمینان از استحکام مکانیکی بالای پانلها توسط خرپاهای قطری به طور مناسبی به هم جوش شده اند. این پانلها می تواند به جای دیوارهای اجری، سفالی پیش ساخته و یا دیوارهای بااسکلت فلزی – بتنی استفاده شود. این پانل سیستم ساختمانی مناسب برای کف، سقف و بام می باشد و در ساختمانهای تا چهار طبقه (طبق آخرین آزمایش دانشگاه امیرکبیر) بدون اسکلت و در ساختمانهای بلند تر به صورت مختلط با سیستم قاب بتنی یا فلزی قابل اسستفاده است. با توجه به تاریخچه تحقیقات یکی ازمواردی که کمتر بدان پرداخته شده رفتار لرزه ای سیستم ترکیبی قاب خمشی فولادی با این پانلها با سایر سیستمهای سازه ای مانند قابهای ساختمانی میباشد. در این مقاله رفتار این دیوارها در اندرکنش با قاب خمشی فولادی کوتاه مرتبه در حالات وجد فاصله و عدم فاصله بین قاب و دیوار تحت بارگذاری استاتیکی دوره ای مورد تحلیل قرار گرفته است. در پایان نتیجه می شود که ظرفیت باربری این سیستم ترکیبی نسبت به حالت قاب تنها افزایش قابل ملاحظه ای یافته است و همچنین با توجه به افزای سختی و مقاومت حانبی سازه در حالت ترکیبی، استفاده از این پانلها درتقویت قابهای فولادی کوتاه مرتبه روش مناسبی می باشد. تحلیلهای عددی به کمک نرم افزار Perform انجام شده است.

کلیدواژه ها:

قاب فولادی ، کوتاه مرتبه ، دیوار پیش ساخته 3D ، بارگذاری استاتیکی دوره ای

نویسندگان

امیر ابریشم فروشان اصل

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد زمان کبیر

دانشیار گروه سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :