سال انتشار: ۱۳۹۳
کد COI مقاله: CIVIL01_224
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۴۹.۹ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۲۰ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۲۰ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۲۰ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل موثرگردشگری برروندتوسعه پایدارشهری
پروانه زیویارپرده ای - استاریاروعضوهئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ریحمید شجاعی - دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
بهزاد حیدری - دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
چکیده مقاله:
ازچالش های پیش روی برنامه ریزان شهری مباحث مربوط به پایداری وتوسعه پایدارشهری میباشد. عوامل گوناگونی وجود دارد که توسعه پایدارشهری را تحت تاثیر قرارمیدهد؛ که یکی از این عوامل میتواند گردشگری وپیامدهای حاصل ازآن باشد. شهرها به علت دارا بودنجاذبه های طبیعی، تاریخی و فرهنگی از مقاصد گردشگری محسوب میشوند. توسعه گردشگری شهری آثار مثبت ومنفی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی به دنبالدارد. ایجاد تعادل در این زمینه به گونه ایی که آثار مثبت بیش از آثار منفی باشد، نیازمند اتخاذ سیاست های مدیریتی قوی است. بنابراین پایداری در گردشگری شهری، مستلزم توجهنظام مند به ابعاد فنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، تاریخی و زیست محیطی است تا استفاده از جاذبه های گردشگری، مطابق با نیاز امروز وحفظ وماندگاری و پایداری آن برای آیندگانانجام شود. بررسی عناصر وعوامل تاثیرگذاردر ارتباط با توسعه گردشگری ومتعاقب آن توسعه پایدار شهری امری اجتناب ناپذیر میباشد؛که مدیریت شهری از عوامل تاثیرگذار در توسعه و بهبود گردشگری پایدار است. در این راستا مدیریت گردشگری پایدار، در خصوص توسعه گردشگری و برآورد پایداری آن، نیازمند در نظر گرفتن سودمندی اقتصادی و پیامدهای اجتماعی گردشگری است. برهمین اساس بسترسازی درساختاروباورذهنیافرادومسئولان، توجه برنامه ریزان وطراحان شهری به قوانین وضوابط وتوجه به پسکرانه وجاذبه های شهری و تلاش، تعهد، التزام عملی مدیران شهری وشهرداران وتشویق بخشهایخصوصی وعمومی وسرمایه گذاری دربخش گردشگری و ایجادمراکز)خانه گردشگری( درسطح شهرها از عوامل تاثیرگذاردر موفقیت درپایداری شهری میباشدکلیدواژهها:
توسعه پایدارشهری،گردشگر، گردشگری پایدار، مدیریت شهریکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-CIVIL01-CIVIL01_224.html
کد COI مقاله: CIVIL01_224
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زیویارپرده ای, پروانه؛ حمید شجاعی و بهزاد حیدری، ۱۳۹۳، بررسی عوامل موثرگردشگری برروندتوسعه پایدارشهری، همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری، گرگان، سازمان ملی استاندارد استان گلستان، https://www.civilica.com/Paper-CIVIL01-CIVIL01_224.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (زیویارپرده ای, پروانه؛ حمید شجاعی و بهزاد حیدری، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (زیویارپرده ای؛ شجاعی و حیدری، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل معیارهای رفاهی وکالبدی در پروژه های انبوه سازی ساختمانی با استفاده از نرم افزار اکسپرچویس
- موانع توسعه فن آوری نانو در صنعت ساخت و ساز در ایران
- نقش مشارکت و تعامل مدیران سایرادارات و سازمانها بامدیریت شهری دربهبود عملکردی ورودی های شهرمطالعه موردی زابل
- طراحی و بافت شهری سرپلزهاب با محوریت آرامگاه احمد بن اسحاق
- مقایسه دقت تحلیل پانل بتنی تحت بار برشی با مدل مشخصه ترک پخشی چرخشی و مدل خسارت پلاستیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.