سال انتشار: ۱۳۹۳
کد COI مقاله: CIVIL01_363
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۲۲.۱۵ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله گونه شناسی خانه های بافت تاریخی گرگان
محمد سمیعی - دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ،حامد بهزادی پور - پژوهشگر دکتری شهرسازی، مدرس دانشگاه آزاد و علوم و تحقیقات شاهرود
محسن محمدنژاد - دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
چکیده مقاله:
خانه های تاریخی در شهرهای قدیمی، شیوه زندگی وتفکر انسانها را در زمانهای مختلف به منصه ظهور می گذارند و اگر به این میراث گرانبها ارج ننهیم درواقع هویت خود وشهرهایمان را از دست داده ایم. باگشتی در بافت تاریخی گرگان شاهد خانه های فراوانی هستیم که از لحاظ کالبدی دچار پیری شده و حال و روز مناسبی ندارند، ظاهری خمیده و سیمای نامناسب به خود گرفته وگاهاً تاثیرات بصری ناخوشایندی برمحیط پیرامون خود یا محله نهاده اند. اما زمانی که با نگاهی نگران به درون این بازمانده های تاریخ قاجار پانهاده و باچشم دل شروع به نگریستن می نماییم، با تنوعی از جزییات معماری آرامش وآسایش ساز در فرم، حجم، فضاهای داخلی و ترکیبی هدفمند با حیاط مرکزی روبرو می شویم وبه جرأت میتوان گفت نظاره گر بناهایی که بخشی از هویت تاریخی این سرزمین کهن می باشند، هستیم. بناهای تاریخی متنوعی که عموماً درمعرض تخریب و نابودی قرارگرفته اند و باید برای احیا وحفظ آنها که از عناصر شاخص وشکل دهندهی محلات تاریخی می باشند تدبیری اندیشید. از همین رو دراین نوشتار براساس اطلاعات واسناد تاریخی، حضور در بافت و مصاحبه با ساکنین، بافت تاریخی مورد مطالعه، ویژگی های آن بیان وگونه هایی از بناها که واجد ارزش تاریخی می باشند شناسایی شد. نهایتاً براساس شکل کلی پلان و حیاط مرکزی با نگاه گونه شناسی، دسته بندی والگوهای معماری آن مشخص شدکه میتوان درآینده با پژوهش های تکمیلی، برای صیانت این روایت گران تاریخ برنامه ای تدوین نمود واز درسهای قابل آموزش آنها به ره یافتی راهبردی جهت دستیابی به الگوهای معماری پایدار رسید.کلیدواژهها:
بافت تاریخی گرگان–گونه شناسی معماری- فضاهای مسکونی- الگوهای مسکنکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-CIVIL01-CIVIL01_363.html
کد COI مقاله: CIVIL01_363
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سمیعی, محمد؛ حامد بهزادی پور و محسن محمدنژاد، ۱۳۹۳، گونه شناسی خانه های بافت تاریخی گرگان، همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری، گرگان، سازمان ملی استاندارد استان گلستان، https://www.civilica.com/Paper-CIVIL01-CIVIL01_363.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (سمیعی, محمد؛ حامد بهزادی پور و محسن محمدنژاد، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (سمیعی؛ بهزادی پور و محمدنژاد، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طرح مرمت خانه یزدی در بافت تاریخی محله فیض آباد کرمانشاه
- تحلیلی بر گونه شناسی خانه های سنتی دربافت تاریخی گرگان
- بررسی تزیینات چوبی خانه های تاریخی گرگان با تاکید بر معماری دوره قاجار –مورد مطالعه مجموعه تاریخی امیر لطیفی و تقوی
- بررسی عناصر کالبدی خانه های دوره قاجار ( مورد مطالعه گرگان )
- بررسی تاثیر پذیری معماری اسلامی در فرم ورودی های خانه های قاجار نمونه موردی گرگان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوریتمی کاربردی به منظور برنامه ریزی حمل و نقل به همراه مطالعات موردی
- ارزیابی تجمع اثرات مود ها با استفاده از رش های مختلف تجمیع
- بررسی تاثیرات شرایط ثبت خرد لرزه ای برنتایج آنالیزهای تک ایستگاهی
- روشهای آزمایشگاهی و نقش آنها برروی مدیریت بحران در صنعت ساختمان
- روشهای جایگزین انرژی جهان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.