تجزیه و تحلیل قابلیت فرآیند و استفاده از نمودارهای پذیرش و کنترل در 6- سیگما مطالعه موردی صنایع دارویی: شرکت داروسازی بهستان تولید

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,004

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CMAES02_110

تاریخ نمایه سازی: 5 آبان 1397

چکیده مقاله:

صنایع مختلف از نمودارهای پذیرش برای بررسی اینکه آیا فرآیند مورد نظر می تواند نیازهای مشخص شده مشتری را برآورده کند استفاده می کنند. زیرا نمودارهای پذیرش ابزارهای شایسته و مناسبی برای پاسخگویی به سوال های بحرانی هستند. برای اینکه متوجه بشوند که آیا میانگین فرآیند در بین سطوح مورد پذیرش قرار می گیرد که در نتیجه آن محصول نهایی مطابق و درخور سطوح نیازهای مشخص مشتری باشد. و همچنین فرآیند قابلیت سنجی مشخص می کند که آیا تولید کننده قادر به برآورده کردن نیازهای مشتری بوده است یا بهتر است با کاهش دادن متغیرها و مناسبسازی میانگین آن، فرآیند تولید را بهبود دهد. چیزی که در این مقاله مورد بحث قرار گرفته است شامل استفاد از نمودارهای ذکر شده در کاربردهای 6- سیگما و چگونگی سودمندی تجزیه و تحلیل قابلیت نتایج برای دانستن جایگاه مشخصات محصول است. مطالعه موردی به عنوان یک نمونه برای واضح سازی مفاهیم نمودارهای کنترل پذیرش در نظر گرفته شده است.

کلیدواژه ها:

شرکت دارویی بهستان تولید ، نمودارهای پذیرش ، قابلیت فرآیند (Cp) ، کارایی فرآیند (Pp) ، شاخص قابلیت فرآیند (Cpk) ، شاخص کارایی فرآیند (Ppk) ، نیازهای مشتری ، APL ، ACL ، 6- سیگما ، شرکت دارویی ساندوز ، هگزال (Sandoz - Hexal) ، شرکت دارویی آستلاس (Astellas)

نویسندگان

سیما شیخ الاسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

طاهر طاهریان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

علی ضیایی

موسسه آموزش عالی انرژی