تحلیل شکاف کیفیت خدمات ارائه شده از دیدگاه ورزشکاران باشگاه های بدنسازی استان آذربایجان شرقی با استفاده از مدل سروکوال

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 516

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CSFALL01_021

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

مقدمه: صنعت ورزش جزء صنایع خدماتی محسوب می شود، که در این نوع صنایع، حفظ مشتری مهمتر از جذب مشتریان جدید است. بر اساس پژوهش های انجام شده از جمله عوامل مهم در حفظ مشتریان ارایه محصولات و خدمات با کیفیت است. از این رو هدف پژوهش حاضر تحلیل شکاف کیفیت خدمات یعنی اداراکات و انتظارات مشتریان باشگاه های بدنسازی استان آذربایجان شرقی بود. روش شناسی: جامعه آماری پژوهش حاضر مشتریان باشگاه های بدنسازی استان آذربایجان شرقی بودند، که برای نمونه گیری طبق جدول مورگان نمونه برای جامعه نامحدود و حداکثر درنظر گرفته شد و تعداد 400 نفر بصورت تصادفی و در دسترس انتخاب شدند. روش پژوهش حاضر توصیفی- پیمایشی و از نظر هدف، کاربردی بود که اطلاعات به صورت میدانی گردآوری شد. برای سنجش کیفیت خدمات نیز از روش تحلیل شکاف در بین ادراکات و انتظارات مشتریان از کیفیت خدمات استفاده شد. برای جمع آوری داده ها نیز از پرسشنامه استاندارد سروکوال 21 گویه ای پاراسورامان (1988)، استفاده شد. که بر اساس سنجش های انجام شده روایی و پایایی آن در سطح مطلوب تایید شد (بالاتر از 0 80 درصد). نتایج: نتایج بدست آمده نشان داد که بین ادراکات و انتظارات مشتریان باشگاه های بدنسازی استان آذربایجان شرقی در هر پنج ملموسات، پاسخگویی، اعتماد، دلسوزی و تعهد و اطمینان تفاوت معناداری وجود دارد. همچنین از آنجا که در همه ابعاد کیفیت خدمات باشگاه های بدنسازی شکاف منفی مشاهده شد. نتیجه گیری: به مدیران و مسیولان باشگاه ها توصیه می شود برای حضور بیشتر مشتریان در باشگاه ها، به بهبود کیفیت خدمات باشگاه های بدنسازی در همه ابعاد آن توجه جدی داشته باشند. همچنین هدف باشگاه های بدنسازی می بایست در راستای استاندارد سازی تجهیزات و امکانات خود مطابق با نیازهای مورد علاقه مشتریان به خصوص بانوان باشد. همچنین برای ارایه خدمات با کیفیت، باید به عوامل مختلفی توجه کرد، البته برخی از عوامل اهمیت بیشتری دارند.

نویسندگان

مهدی صادقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملکان

فرخ القا نجف زاده

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملکان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • حیدری‌نژاد، صدیقه؛ اخلاقی، هدی؛ شریفی بحرینی، نرگس؛ شفیع‌نیا، پروانه (1394)، ...
  • دریکوند، محمد؛ شهلایی باقری، جواد؛ زارعیان، احسان (1390)، بررسی عوامل ...
  • Norshahizat Mohamad _ Norazlin Abdullah (2016), University Recreational Facilities Service ...
  • نمایش کامل مراجع