سرفصل ارائه مقاله: بررسی عملکرد سازه های تعمیر و تقویت شده و مقاوم سازی شالوده ها، سازه های زیر زمینی، و شریانهای حیاتی نظیر پلها، سدها و تونلها
سال انتشار: ۱۳۸۱
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها
کد COI مقاله: 061_1471719392
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۸۶.۰۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۸ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۸ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار برجهای آب در مقابل زلزله و پیشنهاد طرح ایمن
کامبیز نرماشیری - عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی-دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدانمهدی اژدری مقدم - عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشکده مهندسی شهید نیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان زاهدان
چکیده مقاله:
برجهای آب دارای پایه های با سیستمهای سازه ای و جنسهای مختلف نظیرموارد زیر می باشند:پایه فولادی با قابهای صلب خمشی ، پایه فولادی با قابهای ساده همراه مهاربندی هم مرکز، پایه فولادی با قابهای صلب خمشی همراه مهاربندی هم مرکز ، پایه فولادی با قابهای ساده همراه مهاربندی غیرهم مرکز ،پایه فولادی با قابهای صلب خمشی همراه مهاربندی غیرهم مرکز ، پایه بتنی با قابهای صلب خمشی ، پایهبتنی با قابهای صلب خمشی همراه پانلهای دیوار برشی و پایه بتنی بدون قاب با پوسته بتنی پیوسته . در این مقاله برجهای آب با سیستمهای ذکر شده فوق توسط برنامه کامپیوتری SAP 90مدل سازی شده و به روشهای ارتعاش آزاد( FREE VIBRATION ) تحلیل طیفی ، SPECTURAL ANALYSIS ) و تاریخچه زمانی( TIME HISTORY )آنالیز و نتایج آنان مقایسه می گردد. درحالت ارتعاش آزاد ،پارامترهائی نظیرمود شکلها ، فرکانسهای ارتعاشی ، تغییر شکلهای ماکزیمم مورد مطالعه قرار می گیرد .همچنین در روش طیفی یک طیف دلخواه ( طیف آیئن نامه 2800 ایران ) به برج وارد شده و پارامترهائی نظیر لنگر خمشی ، نیروی برشی ، تغییر شکلهای ماکزیمم و تمرکز تنش بررسی می گردد . نیز در روش تاریخچه زمانی هم این پارامترها بررسی و مقایسه می گردند . در هنگام زلزله به علت متلاطم شدن سیال داخل مخزن اثرات زلزله به روی برج بیشتر می گردد به همین منظور جهت در نظر گرفتن اثرات تشدید کننده ارتعاش سیال داخل مخازن از روش جرم افزایشیافته ( ADDED MASS )استفاده می گردد . نتایج بدست آمده از تحلیل سازه برای برجهای با پایه های مختلف در غالب شکلها و نمودارهائی ارائه می گردد تا دسترسی به نتایج سریعتر و مقایسه آنها آسانتر امکان پذیر باشد ضمنا در هر قسمت شکلهای مختلفی از سازه برای پی بردن به عملکرد این نوع سازه ها در برابر زلزله آورده شده است .کلیدواژهها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-CSRS01-061_1471719392.html
کد COI مقاله: 061_1471719392
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نرماشیری, کامبیز و مهدی اژدری مقدم، ۱۳۸۱، بررسی رفتار برجهای آب در مقابل زلزله و پیشنهاد طرح ایمن، اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها، تهران، دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، عمران، https://www.civilica.com/Paper-CSRS01-061_1471719392.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (نرماشیری, کامبیز و مهدی اژدری مقدم، ۱۳۸۱)
برای بار دوم به بعد: (نرماشیری و اژدری مقدم، ۱۳۸۱)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:مدیریت بحران > زلزله اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی میزان افزایش ظرفیت فشاری ستون های فلزی قوطی شکل تو خالی بلند تقویت شده با کامپوزیت FRP
- بررسی اثرضخامت چسب درپدیده debonding درتیرهایفولادی مقاوم سازی شده با cfrp
- مقایسه اثرحضورمهاربندفولادی بامیراگرویسکوز درجابجایی ساختمانهای فولادی
- مطالعه و ارزیابی تنش های حالت حدی و نهایی در قابهای خمشی فولادی با توجه به نحوه اتصال ورق میانی در مهاربندها
- بررسی اثر حضور میراگرهای ویسکوز در جابجایی ساختمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل پراکنش فشار متوسط صدا در دوره شبانه در شهر هشجین از استان اردبیل
- جایگاه محیط زیست در بین الملل
- بررسی تاثیر کاربرد همزمان کود شیمیایی و میکروارگانسم های خاکزی بر صفات کیفی آفتابگردان
- بررسی اثر کادمیوم بر طول اندام زمینی و هوایی و میزان جذب در اندام هوایی در گیاه تاجریزی
- بررسی الگوهای پنجگانه توسعه مقصدهای تفرجگاهی (مطالعه موردی شهرستان آبیک استان قزوین)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.