بررسی و عملکرد سیستمهای کنترل هوشمند تأسیسات حرارتی ساختمان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 859

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

DCEAEM03_152

تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395

چکیده مقاله:

محدودیت منابع انرژی ، آلودگی محیط زیست ، هزینه های هنگفت بالا دستی در توسعه منابع ا نرژی همگی مسائلی است که دولت های کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه را به خود مشغول کرده است در این میان اختصاص 40 درصد منابع انرژی به بخش ساختمان ، کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی در این بخش را بیش از پیش حائز اهمیت می سازد. وجود الگو های نادرست مصرف ا نرژی و شدت بالای آن که در کشور ما به مراتب بیش از متوسط استانداردهای جهانی می با شد و تولید و انتشار آلینده های زیست محیطی یکی از معضلات فراروی دولت می باشد که باعث اهمیت دو چندان ارایه راهکارهای عملی بهینه سازی مصرف سوخت و ا نرژی در کشور ما می گردد . در اوایل سال 1381 فاز تحقیقاتی طرح سیستم مدیریت هوشمند انرژی در تأسیسات حرارتی ساختمان را با همکاری و حمایت سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور با موفقیت اجرا نمایند هم اکنون تعدادی از این سیستم در ساختمانهای مسکونی و غیر مسکونی با کاربریهای متفاوت نصب و راه اندازی شده است. در این مقاله سعی بر آن است تا با ارا ئه مشخصات طرح فوق، به ویژگی های منحصر به فرد روشهای نوین کنترل تأسیسات حرراتی ساختمان پرداخته شود . استفاده از این سیستم امکان دسترسی به صرف جویی در مصرف ا نرژی تا 25 درصد در ساختمانهای مسکونی و تا 65 درصد در ساختمانهای غیر مسکونی و اداری را فراهم می سازد.

کلیدواژه ها:

(D.H.W) آب گرم مصرفی ، (BEMS) سیستم مدیریت هوشمند انرژی در تأسیسات حرارتی ساختمان (C.H.W) آب گرم رفت چرخشی در تأسیسات (Outside Temp) ، دمای محیط خارج ساختمان مشعل پیشرو ، مشعل پسرو ، پیش راه ا ندازی ، (R .H.W) آب گرم برگشتی تأسیسات حرار تی هوشمند تأسیسات حرارتی ، تسریع در خاموشی تأسیسات حرارتی

نویسندگان

سعید احمدنژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) دانشگاه علم و فن

سید مهدی پسته ای

دکتر مهدی پسته ای دانشیار گروه مکانیک دانشگاه ارومیه عضو هئیت علمی موسسه آموزش عالی علم و فن ارومیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • بولتن ها و اطلاعات دمایی سالنه شهر تهران مرکز کامپیوتر ...
  • رازنامه انرژی 1379، انتشارات وزارت نیرو ...
  • حرارت مرکزی، تهویه مطبوع _ تبرید دکتر بهمن خستو، انتشارات ...
  • حرارت مرکزی، تهویه مطبوع دکتر ستوده تهرانی، انتشارات دهخدا 1348 ...
  • نمایش کامل مراجع