سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: DPCONF01_071
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۸۷.۵۴ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه روابط بین عملکرد و اجزای عملکرد در کنجد با استفاده از تجزیه به عامل ها
وحیده جهانفر - دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کرج، ایرانخداداد مصطفوی - استادیار، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کرج، ایران
محمدرضا بی همتا - استاد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
چکیده مقاله:
به منظور درک روابط داخلی صفات و تعیین عامل های توجیه کننده خصوصیت مورد بررسی در ارقام کنجد 20 رقم کنجد در کرج مورد بررسی قرار گرفتند. ارقام مورد بررسی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار کشت و ارزیابی شدند. صفات مورد بررسی شامل عملکرد دانه، ارتفاع بوته، تعداد شاخه جانبی، تعداد کپسول در بوته، قطر ساقه، طول کپسول، قطر کپسول، وزن غلاف، طول برگ، عرض برگ، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه بودند. تکذیب عامل ها بر اساس تجزیه به مؤلفه های اصلی و چرخش واریماکس نشان داد چهار عامل دارای مقادیر ویژه بالایی هستند که در مجموع 74% از تغییرات را توجیه کردند. بر این اساس عامل اول با صفات ارتفاع بوته،، عرض برگ، طول کپسول، قطر ساقه و تعداد دانه در غلاف همبستگی بالایی داشت و تحت عنوان خصوصیت مورفولوژی که نام گذاری شد. عامل دوم در رابطه با صفات عملکرد دانه، قطر کپسول، تعداد کپسول، در بوته و وزن غلاف دارای ضرایب بزرگی بودند و به نام عامل عملکرد و خصوصیات غلاف نام گذاری شد. عامل سوم با صفت تعداد شاخه جانبی همبستگی بالایی داشت و به همین اسم نام گذاری شد و عامل چهارم نیز با صفات طول برگ و وزن هزار دانه همبستگی بالایی داشت و به نام وزن هزار دانه نام گذاری شد. محاسبه ضرایب همبستگی ساده بیانگر این موضوع بود که عملکرد دانه با صفات قطر کپسول، تعداد کپسول در بوته و وزن غلاف دارای هم بستگی معنی داری می باشد.کلیدواژهها:
کنجد، عملکرد دانه، همبستگی، تجزیه به عامل هاکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-DPCONF01-DPCONF01_071.html
کد COI مقاله: DPCONF01_071
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جهانفر, وحیده؛ خداداد مصطفوی و محمدرضا بی همتا، ۱۳۹۴، مطالعه روابط بین عملکرد و اجزای عملکرد در کنجد با استفاده از تجزیه به عامل ها، اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار، تهران، مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار، https://www.civilica.com/Paper-DPCONF01-DPCONF01_071.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (جهانفر, وحیده؛ خداداد مصطفوی و محمدرضا بی همتا، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (جهانفر؛ مصطفوی و بی همتا، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- افزایش مقاومت به بو تریتیس سینرا و تحریک رشد در تنباکوی تراریخت وسیله بیان ژن hrpN
- بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید و نفتالن استیک اسید بر ریشه زایی قلمه شمشاد اهوازی (Clerodendron inerme L)
- بررسی اثرات ارتفاع محل پیوند، تعداد پیوندک و زمان قطع پایه بر درصد گیرایی و رشد رویشی پیوندک سه رقم کنار هندی
- تأثیر انواع و احجام مختلف گلجا بر ویژگیهای کمی و کیفی دو رقم رز شاخه بریده
- تاثیر کاربرد اسپرمین و اسید جیبرالیک بر شکستن خواب و کیفیت جوانه های غده های سه رقم سیب زمینی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.