سال انتشار: ۱۳۹۸
کد COI مقاله: DSCONF06_081
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۱۲.۵۶ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر یک دوره تمرینات مقاومتی بر طول موج عضلات همسترینگ در پای تمرینی دانش آموزان پسر
مهدی پویافر - دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی، دانشگاه حکیم سبزواریمریم خانی ابراهیم آباد - کارشناسی ارشدتربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تهران
مهدی شکری - دبیر آموزش و پرورش سبزوار
چکیده مقاله:
بحث های زیادی در مورد استفاده از تمرینات مقاومتی برای بهبود عملکرد جسمانی و فواید بهداشتی وجود دارد. برخی از این تحقیقات به تاثیرات جانبی این نوع تمرینات اشاره دارند. تمرینات مقاومتی از طریق افزایش شدت قدرت، توان و سرعت، هایپرتروفی، استقامت عضلانی، عملکرد حرکتی، تعادل و هماهنگی نقش مهمی در بهبود عملکرد ورزشی بر عهده دارد .[2] با وجود این امروزه اکثر تمرینات بدنسازی در رشته های مختلف ورزشی، با هدف کنترل وزن، پرورش اندام و یا توانبخشی از این نوع تمرینات استفاده می کنند. علی رغم گرایش بسیار زیاد به تمرینات مقاومتی، این نوع تمرینات به دلیل نیاز به تجهیزات زیاد، بسیار پر هزینه اند. تحقیقات نشان داده اند که تمرینات مقاومتی منجر به افزایش پروتئین های عضله و در نتیجه هایپرتروفی و به دنبال آن افزایش قدرت عضله می شوند .[3] از طرفی، در صورتی که هایپرتروفی عضله با تمرینات مقاومتی افزایش یابد، ممکن است حجم عضله موجب محدود شدن دامنه حرکتی و در نتیجه کاهش انعطاف پذیری پس از یک دوره تمرینات مقاومتی شود .[1] علاوه بر افزایش قدرت، افزایش توان بی هوازی یا انفجاری پس از تمرینات مقاومتی گزارش شده است 2]و.[3 تمرین مقاومتی با کمک سه فرایند اثرات خود را اعمال می کند که شامل: تحریک، آسیب یا پارگی تارهای عضلانی، ترمیم سریع تارهای عضلانی و ایجاد سازگاری، درگیری تارها و تقویت آنها می باشد. شاور در پژوهش خود مشاهده کرد که تمرین های مقاومتی با وزنه، بازوی غیر تمرینی را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث افزایش شدتEMG عضلات آن می شود .[4]کلیدواژهها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-DSCONF06-DSCONF06_081.html
کد COI مقاله: DSCONF06_081
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پویافر, مهدی؛ مریم خانی ابراهیم آباد و مهدی شکری، ۱۳۹۸، بررسی تاثیر یک دوره تمرینات مقاومتی بر طول موج عضلات همسترینگ در پای تمرینی دانش آموزان پسر، ششمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه، تهران، دبیرخانه دائمی کنفرانس، https://www.civilica.com/Paper-DSCONF06-DSCONF06_081.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (پویافر, مهدی؛ مریم خانی ابراهیم آباد و مهدی شکری، ۱۳۹۸)
برای بار دوم به بعد: (پویافر؛ خانی ابراهیم آباد و شکری، ۱۳۹۸)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد دریچه های قوسی داده های میدانی در حالت جریان ازاد با رابطه بدون بعد (مطالعه موردی: شبکه های آبیاری بهبهان)
- بررسی بین کارآفرینی گرایی و عملکرد دبیرستان های استان گیلان با توجه به جنسیت
- ارزیابی انطباق کاربری های فعلی و با توان اکولوژیک توسعه شهرستان گنبدکاووس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- بررسی تجربی میانمدت تاثیر تزریق گاز نیتروژن بر روی کاهش پتانسیل روانگرایی در خاکهای ماسهای اشباع
- تحلیل اثر شار نفوذی بر دمای دیواره محفظه احتراق موتور زم استیک در خنک کاری احیایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.