ارایهی روشی ابتکاری جهت محاسبات پخش بار سیستم توزیع و ارزیابی آن بر روی شبکه با حضور تولید پراکنده

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 437

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ECCIRD01_041

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

محاسبات پخش بار برای تعیین رفتار استاتیکی سیستم توزیع بسیار حایز اهمیت و مبنای سایر مطالعات در شبکه است. این مقاله یک روش ابتکاری و ساده، برای تجزیه و تحلیل مساله ی پخش بار ارایه می کند. روش استفاده شده در این مقاله بر اساس روش جاروب رفت و برگشتی است که در اکثر روشهای ارایه شده در مقالات جهت انجام مطالعات پخش بار سیستم توزیع استفاده می شود. روش پیشنهادی با استفاده از الگوریتم رفت و برگشتی که بر اساس قوانین ولتاژ و جریان کیرشهف استوار است به محاسبه ی ولتاژ گره ها به صورت تکراری میپردازد. ایدهی استفاده شده در روش پیشنهادی، مشکل موجود در استفاده از روش جاروب رفت و برگشتی، یعنی شناسایی ساختار شبکه، را برطرف کرده و روند همگرایی الگوریتم تکرار را سرعت می بخشد. الگوریتم پیشنهادی بر روی یک سیستم تست 30 باسه آزمایش شده و نتایج ارایه می گردند. با افزایش روز افزون واحد های تولید پراکنده و قرار گرفتن آنها به صورت محلی و مستقیم در شبکه توزیع لازم است که الگوریتم های پخش بار توانایی وارد کردن این واحدها را در محاسبات پخش بار دارا باشند، از این رو کارایی این روش با حضور واحدهای تولید پراکنده نیز نشان داده شده است.

کلیدواژه ها:

تجزیه و تحلیل پخش بار ، سیستم توزیع ، تولید پراکنده

نویسندگان

جواد کافی کندری

شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی، مدیریت برق تایباد

علیرضا براتی

موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام

نبی طاهری

دانشگاه اصفهان، دانشکده مهندسی برق و الکترونیک

سیدجواد رضایی

شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی، مدیریت برق تایباد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :