بومی سازی و پیاده سازی تجارب و الگوهای موفق امنیت اطلاعات در فرآیندهای چرخه عمر نرم افزاری مبتنی بر استاندارد ISO IEC15504

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 332

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EECIT01_034

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

با توجه به گسترش روزافزون برنامه های کاربردی و به کارگیری آنها در زمینه های مختلف، این برنامه ها روز به روز بیشتر مورد توجه قرار می گیرند. بروز اشکال در این برنامه ها می تواند کاربران و تولید کنندگان این نرم افزارها را با چالش روبه رو نماید. یکی از این دسته اشکالات، سوء استفاده از خلاهای امنیتی موجود در نرم افزارهاست. هزینه برطرف نمودن این مشکلات پس از انتشار نرم افزار بسیار زیاد بوده و تولید کنندگان برنامه های کاربردی را با مشکل مواجه می کند. برای جلوگیری از این معضل می بایست با بررسی خطرات احتالی و مدیریت ریسک های موجود، بیش از انتشار محصول خلاهای امنیتی را شناسایی و برطرف نمود. لحاظ نمودنامنیت در چرخه تولید نرم افزار سبب می گردد تا کاربران برنامه های کاربردی از امنیت برنامه مورد استفاده خود اطمینان حاصل نمایند و همچنین تولید کنندگان ضرر مالی کمتری را متحمل شوند. در راستای بالا بردن سطح امنیت نرم افزارها و مقابله با مسایلی که امنیت را نقض می نمایند، در این مقاله سعی بر آن است تا ابتدا الگوهای موفق چرخه تولید امن نرم افزار مورد بررسی قرار گیرند، و با توجه به اهمیت به کارگیری استانداردها در تعیین امنیت در چرخه تولید نرم افزار، الگوهای بررسی شده با این استانداردها مطابقت داده شوند. در این مقاله از استاندارد ISO IEC15504 استفاده گردیده است و برای این که الگوهای موفق شناسایی شده را بتوان در سازمان های ایران نیز مورد استفاده قرار داد. این الگوها مطابق با نیازهای امنیتی نرم افزاری موجود در ایران بومی گردیده اند. در این مطالعه لحاظ بومی سازی چرخه حیات امن نرم افزار نیز بر اساس استاندارد ISO IEC15504 می باشد و با استفاده از این استاندارد، اتخاذ فعالیت های امنیتی به منظور ا رتقاء و بومی سازی فعالیت های چرخه حیات پیشنهاد گردیده است.

کلیدواژه ها:

چرخه تولید نرم افزار ، چرخه تولید امن نرم افزار ، استاندارد ISO IEC15504 ، بومی سازی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Krag Brotb, W., 2009, "Information Security Management Metrics : A ...
  • Flechais, I., 2005, "Designing Secure and UsableSystems ", Ph.D. Thesis, ...
  • Beznosov, K., Kruchten, P., 2005, " Towards AgileSecurity Assurance", In ...
  • Seacord, R. C., Plakosh, D.; & Lewis, G. A., 2003, ...
  • Flechais, I., Sasse, M. A., Hailes, S. M. V., 2003, ...
  • Afsaneh Gilani, Nasser Modiri2, Alireza Nikravans halmani, "Developing a New ...
  • Harold , F..Krause, M., 1999, " Information Security Management ", ...
  • نمایش کامل مراجع