نوآوری از طریق بهسازی در محصول (مطالعه موردی:شرکت فیلیپس)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 421

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ENCONFKHA02_089

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

در جهان اقتصادی امروزه بیشتر سازمان ها در جستجو جهت ایجاد مزیت رقابتی هستند. فرآیند توسعه محصول جدید برای انواع مختلف سازمان های تولیدی/ خدماتی اکنون مزیت رقابتی محسوب می شود. توسعه محصولات جدید به سازمان ها کمک خواهد کرد تا موقعیت رقابتی و انحصاری خود را در بازار رقابت حفظ و تقویت نمایند. یکی از ابعاد ایجاد مزیت رقابتی نوآوری می باشد. نوآوری و خلاقیت می تواند در همه ی عرصه های محصول از تولید تا توزیع رخ دهد. توجه به ابعاد مختلف خواسته ها و نیازمندی های مشتریان اصلی ترین عامل انگیزه برای ارایه محصول یا خدمت جدید نزد سازمانهاست. نوآوری و تغییر لحظه به لحظه محصولات و خدمات چنان شتابی گرفته است که قدرت انتخاب و خرید بسیاری محصولات و خدمات را از مشتریان گرفته است، به گونه ای جدید بودن بسیاری از کالاها بیش از چند ماه دوام ندارد و مجدد محصولی جدید به بازار عرضه می گردد. جوامع و سازمان هایی که خود را با این تغییرات و نوآوری های لحظه به لحظه هماهنگ نکرده اند احساس عقب ماندگی دارند و رو به نابودی می گرایند. رقابت در سازمان ها و بنگاه های اقتصادی پیشرو چنان سرعت و شتابی دارد که لحظه ای غفلت باعث نابودی و حذف بنگاه های اقتصادی می شود. شرکت فیلیپس از جمله شرکت هایی است که خود را با این تغییرات سازگار کرده و در بازار پررقابت امروز، توانسته است جایگاه خود را حفظ کند. در این پژوهش چرخه عمر محصول این شرکت را بامثالی از نسل جدید سرخ کن های این شرکت که با توجه به نیازمشتریان روانه بازار شده است را بررسی می کنیم. این شرکت با شناخت بازار و نیاز مشتریان و نیز اپیدمی زندگی سالم و پرهیز از غذاهای پرب، محصول نو روانه بازار کرده است که بتواند پاسخگوی نیاز مشتریان باشد و در واقع از محصولی رو به زوال، چرخه ی عمر جدیدی را ایجاد کرد.

نویسندگان

بهاره احمدی نژاد

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین

سالار احمدی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار- کارآفرینی، دانشگاه خوارزمی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ناظری محمد، 1 139, چرخه عمر محصول(خدمت), مجله بانک ملی ...
  • طالبی کامبیز , کچوئی رضا, 1390, شناسایی عوامل مدیریتی کلیدی ...
  • Sue-Chan, C. and Hempel, P.S., 2015. The _ reativity- Performa ...
  • Philips Annual Report 2015 _ nmua _ report. philips.com ...
  • نمایش کامل مراجع