بررسی طلاق والدین بر خودپنداره فرزندان در شهرستان نور

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 543

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF02_1069

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394

چکیده مقاله:

مقدمه :خانواده همچون صدفی است که اگر پایه های آن سنجیده ودرست بنا نشود هرگز مرواریدی نخواهد پرورد. زندگیمشترک تنها در تامین ورفع نیازهای مادی واقتصادی وتداوم نسل نیست بلکه حس مشارکت وتفاهم برای وسعت نگرش وامکان دستیابی به فرصتهای بیشتر است .تفرقه وجدایی بین والدین کاری زشت وناپسند است زیرا مصا ئب آن دامنگیر دیگران می شود. همیشه در جدایی والدین پدرفردی است مسقل ومادر هم همین طور ولی آنچه که دیگر نامی ندارد بی پناه ومتزلزل است فرزند یا فرزندان هستند .خود پنداره: خود پنداره عبارت است از تصویر پنداری است که فرد درباره کل وجود دارد.هدف : هدف از این پزوهش این است که دریابیم فرزندانی که پدر و مادر شان از هم طلاق گرفتند در مورد موقعیت خودچه حرفی برای گفتن دارند و عوارض ناشی از طلاق به ویژه اثرات شدید روحی آن بر فرزندان ما را به فکر می اندازد کهاین پژوهش انجام گیردکه آیا بین میزان خود پنداره فرزندان فرزندان خانواده های مطلقه ومیزان خودپنداره فرزندان خانوادههای منسجم تفاوت وجود دارد.روش مطالعه و جامعه آماری : جامعه مورد نظر در این پژوهش 40 نفر از دانش آموزان (18-12) ساله که 20 نفر از دختران مربوط به خانواده های مطلقه و 20 نفر آن مربوط به خانواده منسجم هستندکه به طور تصادفی در مدارسراهنمایی ودبیرستانهای دخترانه شهرستان نور انتخاب شده اند. در این پژوهش از تست خود پنداره راجرز استفاده شده استوروش آماری آن بعد از بررسی انجام عملیاتی از آزمون T اسیودنت استفاده شده است.نتایج: نتیجه حاصل براساس آزمون T انجام پذیرفت و بر اساس این آزمون فرضیه (1 و 2) مورد تایید واقع شده یعنیاینکه : 1- بین میزان خود پنداره فرزندان خانواده های مطلقه و فرزندان خانواده های منسجم تفاوت وجود دارد و 2-میزان خود پنداره فرزندان خانواده های منسجم کمتر از میزان خودپنداره فرزندان خانواده های مطلقه می باشد.

نویسندگان

علی وطن دوست

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی ،مدیر وروانشناس مرکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق

زینب آریا

روانشناس پایگاه خدمات اجتماعی شهرستان نور

سولماز مظفری

مسئول فنی مرکز DIC

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • دلاور، علی احتمالات و آمار کاربردی انتشارات رشد- 1378 شاملو ...
  • سیاسی علی اکبر، نظریه های شخصیت یا ککاتب روانشناسی 1370 ...
  • ستوده هدایت الله آسیب شناسی اجتماعی چاپ دوم انتشارات آوای ...
  • نوابی نژاد شکوه، رفتارهای بهنجار و نابهنجار در کوکان ونوجوانان ...
  • نمایش کامل مراجع