سال انتشار: ۱۳۹۵
کد COI مقاله: EPSCONF05_214
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۱۹.۴۷ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۷ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی هدف تاسیس مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده از نظر صاحب نظران
ستار رجبی - کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تنکابن، مازندران، ایراناسماعیل کاظم پور - استادیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تنکابن
رحمت اله خوارزمی رحیم آبادی - رییس انجمن علمی آموزش و پرورش استثنایی، گیلان، ایران
چکیده مقاله:
این تحقیق با بررسی هدف تاسیس مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده، 13 مشاور، 4 مدیر مرکز مشاوره، 4 کارشناس انجمن اولیاء و مربیان منطقه، 4 کارشناس مسیول انجمن اولیاء و مربیان استان، 6 کارشناس ستادی، 7 صاحب نظر مشاوره و تعدادی اسناد و مدارک مرتبط بود. روش این طرح براساس مدل ارزشیابی سیپ است، در این طرح، تلفیقی از روش های ارزشیابی و پژوهش در روش و تحلیل نتایج، استفاده شده است. اما به دلیل کاربرد نتایج آن در مدیریت و تصمیم گیری امور مربوط به مسایل مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده، کاربردی است. مراحل اجرای الگوی سیپ در خصوص مراکز راهنمایی و مشاوره خانوده به این صورت است که عوامل چهارگانه، زمینه، درون داد، فرایند و برون داد، برنامه و مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده به این صورت است که عوامل چهارگانه، زمینه، درون داد، فرایند و برون داد، برنامه و مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده، مدنظر قرار گرفت، سپس برای هر عامل نشانگرهایی براساس شاخص های مورد نظر مدیریت راهنمایی، مشاوره خانواده (مندرج در فرم ها، آیین نامه ها) و مبانی نظری مشاوره تعریف گردید. برای جمع آوری داده ها، سوالات مورد نظر طرح و در پرسش نامه ها، چک لیست و یا فرم های مصاحبه، قرار گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسش نامه های چندگانه محقق ساخته، چک لیست، فرم مصاحبه و فرم استخراج کیفی اطلاعات بود، ورود داده ها در محیط Excel و پردازش آنها با استفاده از نرم افزار Spss انجام شد. نتایج نشان داد: از 20 عامل مورد بررسی مربوط به مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده، 5 عامل دارای وضعیت مطلوب، 11 عامل نسبتا مطلوب و 3 عامل نیز وضعیت نامطلوب دارند.کلیدواژهها:
هدف تاسیس مراکز ، مراکز راهنمایی و مشاوره ، خانوادهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-EPSCONF05-EPSCONF05_214.html
کد COI مقاله: EPSCONF05_214
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رجبی, ستار؛ اسماعیل کاظم پور و رحمت اله خوارزمی رحیم آبادی، ۱۳۹۵، بررسی هدف تاسیس مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده از نظر صاحب نظران، پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی، تهران، مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار -موسسه آموزش عالی مهر اروند، https://www.civilica.com/Paper-EPSCONF05-EPSCONF05_214.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (رجبی, ستار؛ اسماعیل کاظم پور و رحمت اله خوارزمی رحیم آبادی، ۱۳۹۵)
برای بار دوم به بعد: (رجبی؛ کاظم پور و خوارزمی رحیم آبادی، ۱۳۹۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی انواع طلاق در اسلام وادیان توحیدی
- توانمندسازی اخلاقی مشاوران خانواده های دارای افراد با نیازهای ویژه
- بررسی اثربخشی آموزش زوج درمانی به مشاوران مرکز مداخله در بحران در افزایش کیفیت خدمات مشاوره به منظورکاهش میل به طلاق و افزایش ثبات خانواده در استان مرکزی
- بررسی نقش مشاوره بر کاهش آسیب های اجتماعی و راه های پیشگیری از آن
- بررسی انواع طلاق از صدر اسلام تاکنون و پیامدهای آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کتب هدیه های آسمانی ازنظر جامعه پذیری درسه ساله دوم ابتدایی
- ارتباط بین استقرار مدیریت دانش باعملکرد شغلی کارکنان بانک مسکن استان تهران
- بررسی نقش تربیت دینی درپیشگیری ازآسیبهای اجتماعی
- نقش پیشبینی کنندگی ویژگیهای شخصیتی و منبع کنترل در پیشبینی فرسودگی شغلی مددکاران بهزیستی شهرستان سمنان
- بررسی رابطه سبک های هویت و شادکامی در دانشجویان دانشکده علوم انسانی دانشگاه یزد در سال 1395
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.