تاثیر باکتری های محرک رشد و کودهای آلی بر محتوای نسبی آبRWC و کلروفیل برگ گوجه فرنگی Lycopersicum esculentum Mill

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 707

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ERANR01_122

تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391

چکیده مقاله:

کاربرد کودهای بیولوژیک به ویژه باکتری های محرک رشد گیاه به جای مصرف کودهای شیمیای مهمترین راهأرد تغذیه ای در مدیریت پایدار بوم نوام های کشاورزی می باشد. به منوور بررسی تاثیر کاربرد کود های آلی و مایه تلقیح باکتریایی بر محتوای نسأی آب و کلروفیل گیاه گوجه فرنگی آزمایشی در تابستا 1390 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایک شامل کاربرد کود آلی در سه سطح ) شاهد کودگاوی ورمی کمپوست( و تلقیح با باکتری در چهار سطح b4 : Pvtyda Pseudomonas b3 : :fluorescensPseudomonas b :2:Azotobacter Chrococcum b1 شاهد )بود. نتایج نشا داد که بیشترین محتوای نسأی آب و کلروفیل برگ مربوط به کاربرد کود گاوی و ورمی کمپوست و همچنین باکتری های ازتوباکترکروکوم و سودوموناس پوتیدا بود و کمترین مقدار در تیمار شاهد )عدم کود و عدم تلقیح( مشاهده شد. همچنین اثر متقابل کود گاوی و نیز ورمی کمپوست با ازتوباکترکروکوم بیشترین میزا محتوای نسأی آب را نشا داد. بر اساس نتایج این آزمایک کاربرد کودهای آلی و تلقیح با باکتری می تواند سأب بهأود روابط آبی و میزا کلروفیل در برگ شده و در نتیجه موجب افزایک عملکرد گیاه شود.

نویسندگان

حسن شهقلی

دانشجوی کارشناسی ارشد

حسن مکاریان

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

ابراهیم ایزدی دربندی

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد

علی درخشا شادمهری

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :