سرفصل ارائه مقاله: برنامه ریزی و آمایش سرزمین
سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: ESPME03_462
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۴۶.۲۱ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله تدوین و تحلیل اهداف عملیاتی، جهت ارتقاء کیفیت محیطی محلات مسکونی کلانشهرها، با استفاده از مدلهای تحلیلیSWOT و ANP. نمونه موردی:کلانشهر تبریز
مجید عطاری گرگری - دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه شهرسازی، قزوین، ایرانناصر براتی - دکتری - شهرسازی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی ) ره ( قزوین.
چکیده مقاله:
تجربه نشان داده است که، موفقترین اهداف و سیاستها، در مرحله اجرا، آنهایی هستند که از طرف مردم، مدیریت شهری و دولت مرکزی در مورد آنها توافق و تفاهم وجود دارد. در پژوهش حاضر سعی میشود، برای دستیابی به اهداف عملیاتی توسعه پایدار محیطهای شهری، همه جناحها و گروههای ذینفع، ذی نفوذ، ذی مدخل، ذی ربط و ذی صلاح به نوعی مشارکت کرده و برای آینده شهر تصمیم بگیرند، تصمیمی که تبدیل به راهبردها و برنامههای عملیاتی خواهد شد. رویکرد استراتژیک در زمینه ارتقاء کیفیت محیطی کلانشهر تبریز بر پایه همین مبانی تئوریک و بر اساس مشارکت دادن مردم در پیشبرد آن، در راستای رسیدن به چشمانداز توسعهای تبریز1404، مدنظر قرار گرفته است. ابتدا بر اساس ماتریسهای SWOT راهبردها تدوین گشته و سپس اهداف عملیاتی از درون آنها استخراج میشوند و بعد از آن بوسیله مدل تحلیل شبکهای ANP تحلیل میگردند. محلات مورد مطالعه در این تحقیق جهت جمعآوری اطلاعات و دادههای مورد نیاز، از میان محلههای مسکونی کلانشهر تبریز و به تفکیک مناطق دهگانه شهرداری و با کمک نظرات کارشناسانه و از هر منطقه یک محله انتخاب شدهاند. در نهایت میتوان مشاهده نمود که راهبرد استقرار مدیریت بحران شهری متخصص و کارآمد و کسب سطح بالایی از آمادگی جهت مقابله با حوادث غیر مترقبه و برنامه عملیاتی افزایش اقدامات پیشگیرانه و عکسالعمل سریع پس از حوادث، با تشکیل نظام یکپارچه مدیریت بحران شهری با کسب بیشترین وزن در میان سایر راهبردها و اهداف عملیاتی در رتبه نخست الویت اقدام قرار میگیرند.کلیدواژهها:
کیفیت محیطی، محله، راهبرد، رتبه، کلانشهر تبریزکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_462.html
کد COI مقاله: ESPME03_462
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عطاری گرگری, مجید و ناصر براتی، ۱۳۹۲، تدوین و تحلیل اهداف عملیاتی، جهت ارتقاء کیفیت محیطی محلات مسکونی کلانشهرها، با استفاده از مدلهای تحلیلیSWOT و ANP. نمونه موردی:کلانشهر تبریز، سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست، تهران، دانشگاه تهران، https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_462.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (عطاری گرگری, مجید و ناصر براتی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (عطاری گرگری و براتی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیاده راه: بازگشت مفاهیم اجتماعی به خیابان، نمونه موردی پیاده راه علم الهدی رشت
- بررسی موانع تحقق پذیری مدیریت یکپارچه شهری با تأکید بر تفرق سیاسی
- راهکارهای توسعه گردشگری شهری در شهر شاندیز با استفاده از مدل SWOT
- مقایسه تطبیقی استراتژی های شهرهای کم کربن و رتبه بندی استراتژیهای مدیریت پسماند در ایران
- بازشناسی نقش محلات در شهرهای ایرانی-اسلامی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر عصاره یونجه و میکروارگانیسم های محرک رشد بر فعالیت آنزیم کاتالاز و کارتنوئید برگی آفتابگردان
- اثرات عصاره یونجه و میکرو ارگانیسم های محرک رشد فعالیت انزیم های رشد در سورگوم علوفه ایی
- غنی سازی یک کنسرسیوم باکتریایی تجزیه کننده ی آنتراسن و فلورن و بررسی توانایی آنها در حذف این ترکیبات
- بررسی تجزیه زیستی فنانترن توسط یک مخلوط باکتریایی با رابطه ی کومتابولیسمی
- میزان آگاهی دانشجویان دانشگاه های خلخال از محصولات ارگانیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.