سرفصل ارائه مقاله: بهداشت ایمنی محیط زیست ، سوانح
سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: ESPME03_501
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۲۱.۹۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۰ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۰ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۰ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه راهکارها و سناریو لازم جهت مدیریت بحران خشکسالی
حامد رضازاده - کارشناس ارشد مدیریت سوانح طبیعی، دانشگاه تهران، دانشکده محیط زیست،سعید گیوه چی - استادیار مدیریت سوانح طبیعی، دانشگاه تهران،
چکیده مقاله:
خشکی و خشکسالی مهمترین عوامل تنش زای محیطی هستند که تولید محصولات کشاورزی را با مشکل مواجه میسازند0 خشکسالی به دوره ای از زمان اطلاق می شود که عرضه رطوبت در آن زمان در سطح مشخصی کمتر از حد موردانتظار شرایط معمول آب و هوایی باشد بر اساس پیش بینی سازمان فضایی آمریکا نواری از خاورمیانه بخصوص منطقه ایران وارد دروه 30 ساله خشکسالی شدید شده است. برنامهریزی برای خشکسالی و مدیریت پیشگیری از وقایع ناشی از آن بسیار مشکل است چون شدت و تکرار وقایع نامشخص است. خسارات خشکسالی میتواند بسیار بیشتر از خسارات ناشی از سایر بلایای طبیعی باشد. خشکسالی یکی از مهمترین بلایای طبیعی کشور محسوب می شود که علیرغم پایین بودن تلفات انسانی نسبت به سایر بلایای طبیعی اثرات مخرب زیست محیطی فراوانی به دنبال دارد که با لطبع اقتصاد مناطق را دچار بحران می سازد.در این راستا این تحقیق با ارائهی راهکارهایی برای قبل، حین و بعد از وقوع خشکسالی در صدد آن است تا برای مدیران بحران و مدیران تصمیم گیرنده جهت مقابله با خشکسالی یک سناریو کلی برای برنامه ریزی و مدیریت بحران خشکسالی ارائه کندکلیدواژهها:
مدیریت، خشکسالی، منابع آب، راهکارهای برنامه ریزیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_501.html
کد COI مقاله: ESPME03_501
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضازاده, حامد و سعید گیوه چی، ۱۳۹۲، ارائه راهکارها و سناریو لازم جهت مدیریت بحران خشکسالی، سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست، تهران، دانشگاه تهران، https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_501.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (رضازاده, حامد و سعید گیوه چی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (رضازاده و گیوه چی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:مدیریت بحران > خشکسالی مدیریت بحران > مدیریت بحران اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بحران آب و خشکسالی و تاثیر آن بر زندگی شهرنشینی
- بررسی اثرات زیست محیطی اقتصادی و اجتماعی خشکسالی و راه های مقابله با آن
- بررسی اثرات پیامدها و زیانهای خشکسالی
- بررسی نقش تشکل ها و طرحهای مشارکت مردمی در توانمند سازی جوامع روستایی
- نقش مدیریت یکپارچه و مشارکتی منابع آبی دربخش کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پرداختن به مسایل فقه و اخلاق از بعد حفاظت یا نابودی محیط زیست از دیدگاه فقه امامیه
- برنامه ریزی و ارزیابی زیست محیطی
- اولویت بندی استفاده از منابع آبی بر اساس بهره وری فیزیکی و اقتصادی مصرف آب (مطالعه موردی: محصول سیب)
- تنش های غیر زنده: چالشی برای کشاورزی و محیط زیست در دهه های آینده
- ضرورت و نحوه تهیه نقشه صوتی در ایستگاههای تقلیل فشار گاز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.