سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: ESPME03_677
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۶۵۹.۹۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۶ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۶ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای ارتقای فضاهای سبز و باز شهری با استفاده از عناصر اکولوژیک درمحدوده مرکزی اصفهان
فاطمه فتاحی وانانی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزیمحمدرضا مثنوی - دانشگاه تهران
پویان شهابیان - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
چکیده مقاله:
فضاهای شهری درشهرها به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان می شتابند درشهرهای کشورمان فضاهای شهری بسیارضعیف و ناکارامد می باشند و این درحالی است که بافقدان این گونه فضاها درشهر مواجه ایم عناصرطبیعی و الگوهای ضروری طبیعت توزیع متعادلی ندارند و کیفیت اکولوژیکی لکه ها و کریدورها پایین میباشند ازطرفی ارتباط فضاهای سبز و بازشهری دراین شهرها مورد بی توجهی قرارگرفته است درشهر اصفهان این کمبود یا فقدان فضاهای سبز و بازوگسست رابطه عناصراکولوژیک بالاخص درمحدوده مرکزی قابل لمس تر می باشد دراصفهان قدیم محلات ازطریق مادی ها که اززاینده رود نشات میگرفته اند به عنوان عناصراکولوژیک تفریحی و زاینده ی نشاط و روح زندگی عمل مینموده اند حال با توجه به اهمیت فراشهری که محدوده پرترافیک و شلوغ مرکزی پیدا کرده است و نیز گسستگی فضاهای شهری دراین محدوده به نظر می رسد بتوان با ایجادشبکه ی اکولوژیک آن را ارتقا بخشید و ارتباط موثری بین فضاهای بازوسبزشهری برقرارنمود بدین منظور باتوه به نظریه و پیشنهادات اندیشمندان درمحدوده موردنظر با کمک گرفتن ازپتانسیل مادی ها و نیز لکه ها و مسیرهای بالقوه شبکه اکولوژی شهری شامل لکه ها و کریدورهای سبز متنوع و کارامد پیشنهاد شده و نیز بطور ویژه طراحی زیست میحطی درکنار رودزاینده رود به عنوان یک فضای شهری اکولوژیک درفاصله بین پل اذر و سی و سه پل ارایه گردیده هدف ازاین تحقیق شناخت و انالیز ساختارشبکه اکولوژیک محدوده و ارایه راهکارهای مناسب برای بهبود شبکه اکولوژیک شهر درراستای تقویت محیط زیست شهری می باشد روش تحقیق توصیفی تحلیلی و میدانی استکلیدواژهها:
طراحی محیط زیست شهری، فضای بازوسبزشهری، شبکه اکولوژیک، کناره رود، زاینده رودکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_677.html
کد COI مقاله: ESPME03_677
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتاحی وانانی, فاطمه؛ محمدرضا مثنوی و پویان شهابیان، ۱۳۹۲، راهکارهای ارتقای فضاهای سبز و باز شهری با استفاده از عناصر اکولوژیک درمحدوده مرکزی اصفهان، سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست، تهران، دانشگاه تهران، https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_677.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (فتاحی وانانی, فاطمه؛ محمدرضا مثنوی و پویان شهابیان، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (فتاحی وانانی؛ مثنوی و شهابیان، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی جامعهشناختی اثرات اجتماعی - فرهنگی گردشگری شهر باغبهادران اصفهان
- تحلیل نقش وجایگاه شهر خلاق درتوسعه گردشگری شهری با رویکرد توسعه پایدار
- تاثیر برنامه ریزی بوم شناختی منظر در کنترل و هدایت مناطق حومه ای در حال توسعه نگاهی بر مناطق حومه ای کلان شهر تهران با رویکرد هم پیوندی میان مولفه های منظر
- ارزیابی توان های بالقوه در توسعه گردشگری شهری (نمونه موردی: شهرستان بناب )
- بررسی شاخص های شهر خلاق با رویکرد توسعه گردشگری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامعه پرندگان جنگل های اولیه و دست کاشت در فصل غیر تولیدمثلی
- پرتوافشانیها و تأثیرات انواع سوخت ها بر هاله های زیست محیطی
- وضعیت پسماند اجتماعات روستایی شهرستان سمیرم
- درختچه توج پوششی مناسب برای اراضی شور،ساحلی وتالاب های جنوب وجنوب شرق ایران
- معرفی پوشش گیاهی منطقه گردنه سرخ از توابع شهرستان آشتیاناستان مرکزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.