سرفصل ارائه مقاله: محورهای ویژه
سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: ESPME03_711
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۰۶.۱۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۵ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۵ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۵ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاهش آلودگی های زیست محطی در معادن
فخرالدین درزی نفت چالی - مهندس استخراج معدن، مجتمع صنعتی سیمان تهرانوحید علیزاده سیدی - کارشناس ارشد معدن، شرکت ندای رهاوی
چکیده مقاله:
گسترش مسأله آلودگی محیطزیست، ملاحظات جدی بینالمللی را در امر شرایط زیست محیطی مناسب برای زندگی بشر بسیار حایز اهمیت نموده است. رویکرد جدید به محیط زیست و در نظر گرفتن آن به عنوان یک جزء از سرمایه ملی کشورها و حفظ آن، از مهمترین دغدغههای بشر در دستیابی به توسعه پایدار میباشد. در سرتاسر دنیا استخراج و فراوری مواد معدنی نقش مهمی در مشکلات زیست محیطی از قبیل کاهش سطح جنگل ها، فرسایش خاک وآلودگی هوا و آب ایفا می کند. این مقاله از طریق مطالعه مروری- تحلیلی، در نظر دارد به بررسی کاهش آلودگی های زیست محطی در معادن با بررسی ضرورت حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار، بررسی آلودگی های زیست محیطی معادن و اثرات زیست محیطی استخراج کانسارهای فلزی و مشکلات زیست محیطی فاضلابهای اسیدی معادن بپردازد و پیشنهاداتی جهت کاهش اثرات زیست محیطی در معادن ارائه نماید. مطابق بررسی محیط زیست در معرض تهدیدهای جدی است. بنابراین یکی از مقدماتاصلی رفع مشکلات زیست محیطی در زمینه معدنکاری، ارتقای فرهنگعمومی و آموزش های زیست محطی در زمینه حفظ محیط زیست به معدنکاران و کارگران معدن می باشد. به نظر می رسد تقویت آگاهی عمومی نسبت به مزایای کاربرد حفظ محیط زیست و عواقب و اثرات عوامل مخرب زیست محیطی و تقویت مشارکت عمومی در زمینههای زیست محیطی، ارزیابی راهبردی زیست محیطی، سیاستها، برنامهها وطرحهای ملی اثرگذار بر محیط زیست دربخش های صنعت و معدن،ارزیابی زیست محیطی پروژههای معدنی، حمایت از بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در زمینه حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی های زیست محطی در معادن، فعال نمودن ظرفیتهای تحقیقاتی و علمی درزمینه حفظ محیط زیست و معدن در راستای کاهش آلودگی های زیست محطی در معادن می تواند مؤثر باشد.کلیدواژهها:
فعالیت های معدنی، محیط زیست سالم، توسعه پایدار، کاهش آلودگیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_711.html
کد COI مقاله: ESPME03_711
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درزی نفت چالی, فخرالدین و وحید علیزاده سیدی، ۱۳۹۲، کاهش آلودگی های زیست محطی در معادن، سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست، تهران، دانشگاه تهران، https://www.civilica.com/Paper-ESPME03-ESPME03_711.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (درزی نفت چالی, فخرالدین و وحید علیزاده سیدی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (درزی نفت چالی و علیزاده سیدی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- زمینشناسی مهندسی احداث مجتمع تولید پلیاتیلن سنگین پتروشیمی دهدشت
- مطالعه ماکروسکوپی سنگدانهها برای ساخت بتن
- پیزومتر کردن گمانه به روش کاساگرانده در ایستگاه میدان صنعت از خط هفت متروی تهران
- رسوب شناسی ماسه های ساحلی با روش ترسیمی و لحظهای
- شریح پتروگرافی رسوبات آبرفتی شمال ساختگاه سد باروق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه روش شبیهسازی خطوط جریان به منظور مدلسازی فرآیند سیلابزنی در مخازن شکافدار
- شبیهسازی نسبت جذب سدیم آب رودخانه کارون با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: ایستگاه سوسن
- ساختوساز سبز؛ کنکاشی در روند شکلگیری و توسعه
- بررسی فنی -اقتصادی پیاده سازی یک سیستم تولیدی برق بادی در غرب ایران:مطالعه موردی شهرستان ثلاث باباجانی(تازه آباد)
- طراحی کنترل کننده PID مبتنی برالگوریتم PSO-RBFNN برای توربین بادی مجهز به DFIG
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.