بررسی فنی، اقتصادی و زیست محیطی استفاده از پنلهای فتوولتائیک در ساختمان مسکونی در شهر تهران با استفاده از نرم افزارRETScreen

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 735

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ETEC04_178

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

چکیده مقاله:

امروزه انرژی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در زندگی انسانها و حتی روابط بین کشورها میباشد. آلودگی ناشی از سوخت- های فسیلی و همچنین منابع محدود آنها باعث شده است تا کلیهی کشورها، انرژیهای تجدیدپذیر را به سبد انرژی خود بیافزایند. یکی از بزرگترین مصرفکنندگان انرژی، خصوصا در کشورهای توسعه یافته، ساختمانها میباشند. بنابراین استفاده از مبدلهای انرژیهای تجدیدپذیر برای ساختمانهای مسکونی میتواند کلیدی برای کاهش آلودگیهای فسیلی و کاهش آلودگیهای سوختهای فسیلی و کاهش مصرف انرژی باشد. هدف از پژوهش حاضر، بررسی فنی، اقتصادی و زیست محیطی کاربرد صفحات خورشیدی فوتوولتائیک برای یک ساختمان مسکونی 151 مترمربعی در تهران میباشد. مدلسازی انرژی برای ساختمان مورد نظر بوسیلهی نرمافزار RETScreen انجام شده است. نتایج نشان دادند که با استفاده از پنلهای خورشیدی باتوان 245w به تعداد 12عددتوانی به اندازه ی1/87مگاوات ساعت درسال تولید خواهدشدوبازگشت سرمایه برابر 15/5سال خواهد بود. لازم بذکر است که در این پروژه فرض شده است که 111 % برق مصرفی ساختمان توسط پنلهای فتوولتائیک تأمین گردد.

نویسندگان

حسین یوسفی

استادیار گروه مهندسی انرژی های نو و تجدیدپذیر، دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران،

علی ربانی

دانشجو کارشناسی ارشد، دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران،

نارک بابایان

دانشجو کارشناسی ارشد، دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :