تبلیغ سبز در بازار آب معدنی

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,360

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

GBCONF01_016

تاریخ نمایه سازی: 13 آذر 1389

چکیده مقاله:

امروزه محیط ریست به طور فزاینده ای ، به مسئله ای حیاتی و بسیار مهم برای همه مردم تبدیل شده است و این مساله در تمام ابعاد سازمانها وارد شده و بازاریابی و تولید را تحت تاثیر قرار داده و در نتیجه مفهوم بازاریابی سبز حاصل شده است. و بازار یابی سبزدر کنار بهره وری سبز می تواند در مسایل زیست محیطی به مطالعه بپردازد. در بحث بهره وری سبز : در واقع به بحث به کار گیری تکنولوژی های مناسب و تکنیک های مدیریتی صحیح در راستای تولید کالاها و خدمات سازگار با محیط زیست و در جهت افزایش بهره وری و سوددهی پرداخته می شود. در همین راستا بهره وری سبز از دو اصل بهره وری و محیط زیست حاصل شده است. که همگی بر اساس اصل حفاظت از محیط زیست بنا شده اند و هدف نهایی در بهره وری سبز تضمین حفاظت از محیط زیست و در عین حال سودده نمودن کسب وکار است.که در این حیطه نه حفظ محیط زیست و نه توسعه هیچ یک ، نمی توانند به قیمت از دست دادن دیگری محقق گردند. در بحث بازار یابی سبز : در واقع به بحث موضوعات زیست محیطی در حیطه بازاریابی پرداخته می شود، و هدف بازاریابی سبز وارد کردن موضوعات محیطی در تلاش های بازاریابی است. بازاز یابی سبز یک فرایند مدیریتی و اجتماعی است که مسئولیت آن شناسایی ، پیش بینی و ارضای نیازهای مشتریان و جامعه بوسیله یک روش سودمند و پایدار است. که افراد و گروه ها از طریق مبادله محصولات و ارزش آنها ، نیاز و خواسته خود را از طریق یک روش اخلاقی که اثرات منفی بر محیط زیست را حداقل کند برآورده می کنند. بازار یابی سبز تلاش های محیطی طراحی ، ترفیع ، قیمت و توزیع محصولاتی را که به محیط زیست آسیب نمی رسانند را تشریح می کند . امروزه برخی از شرکت ها به دلایل بشردوستانه به سمت سبز شدن می روند ، که در این راستا می توان به بازاریابی سبز در بازار آب معدنی پرداخت.

نویسندگان

فاطمه نظری

کارشناس ارشد شیمی پلیمر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Rex and Baumann, 2007, p568 ...
  • Paco and Raposo, 2009, p365 3.Grove et al, 1996, p56 ...
  • Manila F.P.(Ed.), Recycling of Plastic Materials. Chem Tec Pub Canada, ...
  • Scheirs J., In Polymer Recycling; Science, Technology and Application, John ...
  • http :%tablighcity. con ...
  • http _ revari. mihanblog. _ ...
  • نمایش کامل مراجع