سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: GPACONF03_108
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۲۸.۳۴ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۵ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۵ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی و مکان یابی فضاهای سبزشهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی بارویکرد معماری پایدار
قاسم حکیم پور - کارشناسی ارشد طراحی شهری، کارشناس شهرسازی شهرداری منطقه سهمعصومه غیور حلاج - کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور مشهد
یدالله قادری - کارشناسی ارشد فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی
چکیده مقاله:
نوع کاربری و توزیع فضایی آنها به عنوان اطلاعات با ارزشی از یک شهر محسوب میشوند که همواره صاحبنظران ومدیران شهری به آن نیاز دارند؛ یکی از این کاربریها که در واقع تامین کننده بخشی از نیازهای روحی روانی انسانشهرنشین به شمار میآید و به عنوان یک عنصرزنده و پویا نقش بازدهی اکولوژیکی_ اجتماعی و زیباسازی شهر را به عهدهدارد کاربری فضای سبز و پارک می باشد. ایجاد فضاهای سبز درون شهری برای شهرهای عظیم امری کاملا ًضروری بهنظرمی رسد. خشکی هوای داخل شهرها و عدم وجود پوششگیاهی در روحیهمردمشهرنشین اثرمیگذارد. در ساختنساختمان های چند طبقه و آسمان خراشهایی که امروزه ساخته میشوند باید عواملمتعددی را در نظر بگیرند و در اصولشهر سازی ایجاد فضای سبز شهری را در رأس امور قرار دهند. نظارت بر اصول شهرسازی باید طوری عملی گردد کهسطحی را به منظور فضای سبز در داخل شهرها تأمین کندو در ساختن آسمان خراشهای بزرگ حتی الامکان از قطعدرختان در داخل شهرها جلوگیری به عمل آید. در اکثر کشورهای پیشرفته جهان برای فضاهای سبز شهری در داخل شهرهااهمیت زیادی قایل هستندبراساس نتایج بدست آمده، علارغم سرانه بسیار اندک فضای سبز شهری در منطقه یک شهری ،توزیع و پراکنش این مقدار فضای موجود نیز متعادل و متناسب با وسعت و توان جمعیتی منطقه و در نتیجه متناسب با توزیعبهینه و توسعه پایدارشهری نبوده است. علارغم سرانه بسیار اندک فضای سبز شهری در منطقه یک شهری ، توزیع وپراکنش این مقدار فضای موجود نیز متعادل و متناسب با وسعت و توان جمعیتی منطقه و در نتیجه متناسب با توزیع بهینه وتوسعه پایدارشهری نبوده است. گسترش عادلانه پارک ها و فضای سبز شهری پایداری زیستی شهرها و برنامه ریزی کاربریزمین هسته اصلی توسعه پایدار شهری می باشد. رویکرد های نوین معماری و شهرسازی برخاسته از مفاهیم توسعه پایدار میتواند نقش ویژه در جهت افزایش سرانه فضای سبز و ارتقاع کیفیت محیط زیست و توسعه پایدار شهری ایفا کند.کلیدواژهها:
امکان سنجی، مکان یابی، سیستم اطلاعات جغرافیا، رویکرد معماری پایدارکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-GPACONF03-GPACONF03_108.html
کد COI مقاله: GPACONF03_108
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حکیم پور, قاسم؛ معصومه غیور حلاج و یدالله قادری، ۱۳۹۴، امکان سنجی و مکان یابی فضاهای سبزشهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی بارویکرد معماری پایدار، سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی، تهران، مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار، https://www.civilica.com/Paper-GPACONF03-GPACONF03_108.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (حکیم پور, قاسم؛ معصومه غیور حلاج و یدالله قادری، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (حکیم پور؛ غیور حلاج و قادری، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی وجوه کیفی فضاها درمعماری دیروز مطالعه موردی خانه رسولیان - دانشکده هنرومعماری یزد
- بازخوانی شهر اسطوره ای ورجمکرد با روش اسطوره شناسی خورشیدی ماکس مولر
- بررسی تفکر سیستمی و استراتژیک با نگاهی به برنامه ریزی شهری
- بررسی شاخص های مسکن پایدار در توسعه پایدار شهری
- معماری، شهرسازی و شهرنشینی در دوره پهلوی اول و دوم و تاثیر آن بر شهر و شهرنشینی در عصر حاضر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیلی بر استراتژی شهر فشرده به عنوان رویکردی از شهرسازی نوین
- اولویت مکان سنجی مراکز آتش نشانی با استفاده از روش AHP در شهر اقلید
- بافتهای فرسوده مانع توسعه پایدار شهری تهران و کلانشهرها
- نقش آموختن زبان از سوی پذیرش گران هتلهای 5 ستاره تهران در ارتقاء سطح کیفی
- ارزیابی نقص گردشگری در توسعه شهرستان پاوه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.