سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
کد COI مقاله: GSCONFKH01_217
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۳۸.۱ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله تاًملی بر پتانسیل های گردشگری ژئومورفوسایت های کویر مرنجاب
عبداله یزدی - عضو هیات علمی گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج، کرمان، ایرانمحمد فودازی - عضو هیات علمی و استادیار گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، تهران، ایران
رحیم دبیری - عضو هیات علمی و استادیار گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران
چکیده مقاله:
در حال حاضر ژئوتوریسم و ژئومورفوتوریسم، از مهمترین زیر شاخه های صنعت توریسم محسوب می شوند و توسعه اصولی مبتنی بر برنامه ریزی صحیح و ایجاد زیرساخت های آن می تواند تاثیر مستقیم در توسعه پایدار هر کشور داشته باشد. ایران با توجه به شرایط اقلیمی و زیرساختی، دارای متنوع ترین لندفرم ها و پدیده های بدیع زمین شناسی است که می تواند بسیاری از محققین علوم زمین، گردشگران ماجراجو را به سوی خود جذب نماید. هدف از این نوشتار، معرفی ژئومورفوسایت های کویر مرنجاب و یافتن راهکارهایی در توسعه ژئومورتوریسم این ناحیه است. ژئومورفوتوریسم، گردشگری با تاکید بر بازدید از پدیده ها و چشم اندازهای ژئومورفولوژیکی ست. ضمن اینکه تلفیق میراث فرهنگی، تاریخی و جاذبه های اکولوژیکی و ... در آن بر اهمیت آن افزوده و تاثیر آنرا بر توسعه بیشتر می کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد که ناحیه ی مرنجاب بواسطه اینکه یکی از مناطق بیابانی و کویری در دسترس ایران می باشد، به سبب دمای متعادل، تنوع جاذبه های گردشگری و زمین شناختی، تنوع گونه های جانوری و پوشش گیاهی و وجود چشم اندازهای برجسته ی بیابانی و کویری، به علاوه ی جاذبه های فرهنگی و تاریخی از جمله مستعدترین نواحی در توسعه ی پایدار گردشگری است. این ناحیه از چشم اندازهایی چون سیف، برخان، ریپل مارک، سنگ فرش های بیابانی، هرم های ماسه ای، نبکا، دریاچه نمک، پلیگون های نمک، سطوح متورم و پف کرده نمکی، جزیره سرگردان و ... بهره مند است. کویر مرنجاب از قابلیت بسیار زیادی در انجام مطالعات تکمیلی و همچنین تاثیر در روند توسعه و بهره برداری اقتصادی در سطوح ملی و بین المللی برخوردار است. نوشتار حاضر در پی معرفی پتانسیل های ذکر شده در منطقه مرنجاب می باشد.کلیدواژهها:
ژئوتوریسم، ژئومورفوتوریسم، کویر مرنجاب، دریاچه نمک، پلیگون نمککد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-GSCONFKH01-GSCONFKH01_217.html
کد COI مقاله: GSCONFKH01_217
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یزدی, عبداله؛ محمد فودازی و رحیم دبیری، ۱۳۹۴، تاًملی بر پتانسیل های گردشگری ژئومورفوسایت های کویر مرنجاب، اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی، شیراز، موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی، https://www.civilica.com/Paper-GSCONFKH01-GSCONFKH01_217.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (یزدی, عبداله؛ محمد فودازی و رحیم دبیری، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (یزدی؛ فودازی و دبیری، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر آتریوم در محیط آسایش مناطق گرم وخشک
- نقش خلوت برمعماری وتاثیرات آن درمحیط زندگی فردی واجتماعی مجتمع های مسکونی شهرستان لاهیجان
- بررسی سیستمهای سرمایش و گرمایش غیرفعال مبتنی بر انرژیهای تجدیدپذیر
- شبیه سازی عددی تهویه ساختمان ها بدون نیاز به سوختهای فسیلی
- بررسی و شبیه سازی اصول طراحی ایستا در اقلیم گرم و خشک شیراز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی تغییرات آینده دما در حوزه آبخیز گرگانرود
- سنجش پایداری اجتماعی روستاهای تحت پوشش تعاونی های تولید شهرستان اسلام آباد غرب
- تحلیل میزان دسترسی و رضایتمندی خانوارهای شهری از وضعیت پایداری کاربری های اراضی شهر لاهیجان
- بررسی و سنجش پایداری اجتماعی الگوهای مختلف اسکان مجدد پس از بلایا
- بررسی عوامل مؤثر بر مکانیابی مصلی لاهیجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.