مقایسه ویژگی های فردی سن،جنس،شغل، تحصیلات، تاهل، مدت مصرف مواد بر نگرش معتادین نسبت به رفتارهای پرخطرو میل به مصرف مواددرمراکز dic استان مازندران

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 582

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

HPSCONF01_398

تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394

چکیده مقاله:

تجربیات نشان داده است که بین پدیده اعتیاد، فقر، بی خانمانی و رفتارهای پرخطر چرخه ای به وجود می آید که هر کدام منجر بهبروز موارد دیگر خواهد شد. با توجه به اینکه فعالیت های کاهش آسیب با ارائه خدمات حمایتی موجب شکستن این چرخه می گرددهدف مقایسه ویژگی های فردی سن، جنس، شغل، تحصیلات، تاهل، مدت مصرف مواد بر نگرش معتادین نسبت به رفتارهای پرخطرومیل به مصرف مواد در مراکز dic استان مازندران و روش پژوهش علی مقایسه ای بوده است جامعه آماری از تمامی معتادانی که در مراکز گذری کاهش آسیب مراجعه کردند روش پژوهش 100 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند که از این میان مراجعان ی که تازه وارد مراکز گذری کاهش آسیب شده اند (افراد آموزش ندیده) 50 نفر و از افرادی که حداقل شش ماه از تار یخ عضویتشهان میگذرد (آموزش دیده) 50 نفر به روش طبقه ای تصادفی انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل دادهها از آزمون هاب ناپارامتری uمان ویتنی گروه ها استفاده شده است از میان ویژگی های فردی فقط میزان تحصیلات دارای ضریب همبستگی پیرسون برابر با 0/280 و سطح معناداری آن 0/005 است. به دلیل این که سطح معناداری در ضریب همبستگی کمتر از 5% است، لذا رابطه معناداری بین دو متغیر وجود دارد. رابطه همبستگی منفی و معکوس بین دو متغیر مشاهده می شود (یعنی با افزایش سطح تحصیلات میزان رفتارهای پرخطر کاهش می یابد) که با احتمال بیش از 99 درصد معنادار می باشد. از میان ویژگی های فردی فقط میزان تحصیلات دارای ضریب همبستگی پیرسون برابر با 0/240 و سطح معناداری آن 0/016 است. به دلیل این که سطح معناداری در ضریب همبستگی کمتر از 5% است، لذا رابطه معناداری بین دو متغیر وجود دارد. رابطه همبستگی منفی و معکوس بین دو متغیر مشاهده می شود (یعنی با افزایش سطح تحصیلات میزان میل به مصرف مواد کاهش می یابد) که با احتمال بیش از 95 درصد معنادار می باشد.

نویسندگان

علی وطن دوست

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

بهرام میرزاییان

استادیار وعضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

یارعلی دوستی

روانشناس استادیار وعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • programs, Med Sci (Paris), related to drug use: the needles ...
  • Taylor, C. and Tilling, K., , .S., Farrell, M., Frischer, ...
  • obstacles and new perspectives. :Inchaurraga, S., 2003. Drug use, harm ...
  • Luo, W., Fu, X.B., Mai, X.R., Xu, _ Wang, Y., ...
  • -Louie, R., Krouskos, _ Gonzalez, M.and Crofts, N., 2003. Vietnamese ...
  • _ Mikhailova, L., Karavashkin, V., Vlasov, A, .Platt, L., Hickman, ...
  • implications for harm reduction and coverage. 99(11), pp. 1430-8, PMID: ...
  • نمایش کامل مراجع