سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: HYGIENE03_022
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱.۶۶ مگابات (فایل این مقاله در ۱۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۹ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۹ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عملکرد میکروجلبک کلرولا در کاهش TPH (کل هیدروکربن های نفتی) در گل حفاری و آب
فاطمه صفاری فرد - دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایراناحمد سواری - دکترای مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایران
چکیده مقاله:
در سال های اخیر یکی از مهمترین مشکلات جهانی، مسئله آلودگی های محیطی ناشی از فعالیت های صنعتی و اجتماعی می باشد. متاسفانه در کشورهای تولید کننده نفت از جمله در ایران، این ماده به عنوان یکی از اصلی ترین آلاینده های محیط زیست به شمار می رود. گیاه پالایی از روش های نوین برای پاکسازی محیط زیست است. در این روش از گیاهان و جلبک ها برای حذف یا کاهش آلاینده ها در خاک و آب استفاده می شود. این پروزه با هدف کاهش کل هیدروکربن های نفتی (TPH) گل حفاری با استفاده از میکروجلبک کلرولا (چاه شماره 494 واقع در میدان نفتی منصوری) بررسی گردید. در این پژوهش میکروجلبک کلرولا در محیط کشت گل حفاری پایه روغنی در میدان منصوری به منظور کاهش ترکیبات آلی در کشت ناپیوسته در شرایط دمایی، شدت نوردهی (12 ساعت روشنایی- 12 ساعت تاریکی) و هوادهی استفاده شده و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی از جمله COD, PAH, TPH و pH جهت تصفیه و کاهش آلودگی های نفتی موجود در گل حفاری در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج مطالعه نشان داد که در بهینه ترین شرایط در همه پارامترهای مورد مطالعه، راندمان حذف COD, PAH, TPH و pH جهت تصفیه و کاهش آلودگی های نفتی موجود در گل حفاری در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج مطالعه نشان داد که در بهینه ترین شرایط در همه پارامترهای مورد مطالعه، راندمان حذف COD, PAH, TPH و pH مربوط به گونه کلرولا بعد از طی زمان ماند 72 ساعت به ترتیب برابر با 43/75% 83/86%، 20/09% و 6/24% بوده است. بنابراین از آنجایی که نفت یک فرآورده سمی برای سیستم های بیولوزیک و یکی از آلوده کننده های اصلی اکوسیستم های زیستی محسوب می شود. نتایج حاصل از این پروژه می تواند بیانگر پتانسیل بالا گونه جلبک Chlorella Vulgaris برای استفاده از آن به عنوان شاخص جهت تجزیه زیستی آلودگی های نفتی در مناطق آلوده باشد.کلیدواژهها:
میکروجلبک کلرولا، هیدروکربن های نفتی (TPH)، گل حفاری، آب، میدان منصوریکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-HYGIENE03-HYGIENE03_022.html
کد COI مقاله: HYGIENE03_022
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفاری فرد, فاطمه و احمد سواری، ۱۳۹۴، عملکرد میکروجلبک کلرولا در کاهش TPH (کل هیدروکربن های نفتی) در گل حفاری و آب، اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی بهداشت محیط، سلامت و محیط زیست پایدار، همدان، دبیرخانه دائمی همایش، https://www.civilica.com/Paper-HYGIENE03-HYGIENE03_022.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (صفاری فرد, فاطمه و احمد سواری، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (صفاری فرد و سواری، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کشت میکروجلبک سندسموس تخلیص شده از آب دریای خزر در فتوبیوراکتور به منظور تولید بیودیزل
- قابلیت رشد و تولید بیود یزل از ریزجلبک کرلاولگاریس در محیط کشت های مختلف
- بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا
- بررسی پروفیل مولکولی ITS جلبک دونالیلای بومی به عنوان تولید کننده بتاکاروتن
- تصفیه ی پساب لبنی با استفاده از میکروجلبک در م یکرو راکتور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی وضعیت بهداشت محیط درکارگاه های قالیبافی شهرستان اسفراین
- مطالعه تاثیر مزمن آلاینده بوتاکلر برروی شاخص های هیستوپاتولوژی درکلیه ماهی حوض (rassius auratus)
- تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (ازت آزاد ،رطوبت،چربی و pH) ارگانولپتیکی و لیپولیز پنیر UF
- تاثیر کمپوست بر آبشویی آرسنیک در خاکهای آهکی منطقه قروه در غرب ایران
- بررسی میزان آلودگی با فلزات سمی در موجودات اقتصادی و صادراتی سد ارس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.