سال انتشار: ۱۳۹۶
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی اویونیک ایران
کد COI مقاله: ICADI03_068
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۹۷.۱۶ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و شبیه سازی یک میکسر اکتیو مبتنی بر سلول گیلبرت با رویکرد کاهشنویز فلیکر
مرتضی دادگر - دانشجوی دکتری مهندسی برق-الکترونیک، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی سهند تبریزاسماعیل نجفی اقدم - دانشیار گروه مهندسی برق-الکترونیک، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی سهند تبریز
چکیده مقاله:
مخلوط کننده دوبل-بالانس از نوع گیلبرت کاربردهای فراوانی درگیرنده های CMOS پایین آورنده دارد. به این دلیل که این میکسر امپدانس ورودی بالایی برای ورودی تقویت کننده ی کم نویز (LNA) فراهم می کند و با این وجود توانایی تحریک یک بار امپدانس پایین را در خروجی دارد. با این وجود به خاطر بالا بودن نسبی عدد نویز آن، اغلب عملکرد گیرنده را از نظر عدد نویز گیرنده محدود می کند. در کاربردهای باند-باریک مانند سیستم های پیجینگ و GSM، به احتمال زیاد سیگنال اصلی در نویز 1/f میکسر گم خواهد شد و بنابراین عدد نویز کل گیرنده بسیار ضعیف خواهد بود. در این پژوهش روشی برای از بین بردن این مشکل ارایه شده است. تکنیک ارایه شده تزریق یک جریان دینامیک معادل با جریان بایاس هر جفت ترانزیستور فقط در زمان کلیدزنی است. با تکنیک ارایه شده نویز فلیکر خروجی به طور کامل حذف شده است و مقادیر گین، عدد نویز، نقطه فشردگی 1dB و IIP3 به ترتیب dB 88/5، dB 5/14، dBm 8- و dBm 7/1 به دست آمدند.کلیدواژهها:
میکسر، عدد نویز، خطسانی، توان مصرفیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICADI03-ICADI03_068.html
کد COI مقاله: ICADI03_068
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دادگر, مرتضی و اسماعیل نجفی اقدم، ۱۳۹۶، طراحی و شبیه سازی یک میکسر اکتیو مبتنی بر سلول گیلبرت با رویکرد کاهشنویز فلیکر، سومین کنفرانس ملی اویونیک ایران، تهران، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهیدستاری، https://www.civilica.com/Paper-ICADI03-ICADI03_068.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (دادگر, مرتضی و اسماعیل نجفی اقدم، ۱۳۹۶)
برای بار دوم به بعد: (دادگر و نجفی اقدم، ۱۳۹۶)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و شبیه سظازی یک مبدل آنالوگ به دیجیتال SAR (ثبات تقریبی متوالی) 8 بیتی IKS/s در تکنولوژی 0.18umCMOS برای اکربردهای پزشکی
- مبدل دیجیتال به آنالوگ جریانی 10 بیت 80 MS/s در ولتاژ تغذیه -1 ولت با استفاده از منابع جریان با امپدانس خروجی ارتقاء یافته تحریک شده توسط بدنه ماسفت
- طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ
- طراحی مخلوط کننده فرکانسی (میکسر) در باند فراپهن UWB با تکنولوژی CMOS
- بررسی تکنیک ها و شاخص های اصلی آنتن های MIMO در LTE و چالش های آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهبود بازشناسی اشیای همپوشانی شده درتصاویر دوبعدی با کمک زاویهی متلاقی
- افزایش کارایی سامانه آشکارسازهرزنامه های الکترونیکی بااستفاده ازترکیب طبقه بندها
- دسته بندی فازی تخریب های ناشی از زلزله در تصاویر هوایی
- بهینه سازی الگوریتم حذف سیم با هدف بالا بردن کارایی روش در تصاویر دارای سطوح انرژی متفاوت از هم
- تشخیص عیوب و موقعیت یابی خودکار پایه های اتصال در فن آوری ساخت آی- سی با ارائه تعریف جدیدی ازالگوهای دودویی محلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.