نقش طبیعت و مناظر بکر در خلق پایداری با طراحی بر اساس فنآوری نوین LEEDنمونه موردی کفه نمک سیرجان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 322

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICAUC01_494

تاریخ نمایه سازی: 9 خرداد 1396

چکیده مقاله:

منطقه کفه نمک سیرجان دارای حساسیت ویژه ای می باشند ولی دارای منابع انرژی های نهفته زیادی می باشد که از آن هنوز استفاده نشده است. یکی از چهره های بکر طبیعت در ایران، کفه های نمک و یکی از کفه های زیبا ، کفه نمک شهرستان سیرجان است. طبیعت خاص این نمک زار هیچ گونه سنخیتی با سازه های بشری ندارد و نصب تجهیزات فلزی و نیز احداث تاسیسات ساختمانی نه تنها سازگاری با این محیط ندارد ، بلکه باعث تغییر اکوسیستم فعال در منطقه خواهد شد. حال با توجه به این چالش ها و خطرات ناشی از آن باید راهکارهایی را در جهت طراحی صحیح و متناسب ایجاد نمود. با توجه به مطالب گفته شده در این مقاله به بررسی تاثیر سیستم LEED چه فرایند صدور گواهی نامه استاندارد برای ساختمان های پایدار می باشد و یکی از راهکارها و مشوق آن طراحان و مصرف کنندگان در سال های اخیر در کشورهای مختلف بوده است بر روی کفه نمک شهرستان سیرجان می پردازیم.

نویسندگان

نرگس گلزاری

دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه طراحی شهری ، دانشگاه علوم و تحقیقات سیرجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :