تحلیل عددی تاثیر وجود و افزایش تعداد ریزشمع ها در سهم باربری آن ها نسبت به کل بار اعمال شده به شالوده با استفاده از نرم افزار Plaxis 3D Foundation

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 336

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICAUCAE01_1526

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

امروزه به منظور بهسازی و مقاوم سازی زمین های سست و بالا بردن ظرفیت باربری آن ها روش های گسترده و متنوعی به کار می رود. یکی از روش ها استفاده از ریزشمع است، که کاربرد آن به دلایلی نظیر صرفه جویی در زمان، کاهش هزینه های اجرایی، مصالح کمتر، امکان تجهیز و حمل سریع تر وسایل برای اجرای ریزشمع و کنترل نشست در حال افزایش است. در این پژوهش به بررسی پی های واقع بر زمین سست رسی در شرایط وجود ریزشمع با استفاده از نرم افزار اجزای محدود Plaxis 3D Foundation پرداخته شده است. خاک در شرایط زهکشی نشده مدل گردیده و پدیده تحکیم با فرمولاسیون کوپ موجود در نرم افزار Plaxis منظور گردیده است. مدل سازی عددی برای دو پی گسترده مربعی 10×10 و 20×20 متر انجام شده و اثر تغییر پارامترهای نظیر فواصل و تعداد، طول، چیدمان منظم و نامنظم میکروپایل ها و توزیع متمرکزو گسترده بارگذاری روی پی بر سهم باربری میکروپایل ها در بار کل اعمال شده لحاظ شده است. در نهایت با مقایسه نتایج شامل نسبت باربری پی و ریزشمع ها در زیر پی گسترده واقع بر زمین سست رسی اشباع تبین شده است. در متن چکیده از ذکر مقدمات و کلیات خودداری شود و مستقیما به مسیله ی اصلی و اهداف آن، اساس کار و میزان موفقیت این مطالعه با استناد به نتایج کار به طور مختصر اشاره شود. چکیده مقاله با قلم 10pt نازنین اندازه 2.5 سانتیمتر از سمت چپ کاغذ، با 2.5 سانتیمتر فاصله از سمت راست و با یک خط فاصله کناره های ردیف شده نوشته شود. طول چکیده در مقاله کامل بین 250 تا 500 کلمه باشد. چکیده باید به تنهایی کامل و فقط دارای یک پاراگراف باشد و از اشاره به مراجع در چکیده خودداری شود. چکیده مقالات، در محیط Word2007 یا 2010 تهیه و ارایه گردد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

نگین رامش

دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکینیک، دانشگاه علم و فرهنگ

حمیدرضا الهی

استادیار دانشگاه علم و فرهنگ

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • براجام.داس، "اصول مهندسی ژئوتکنیک"، 1391، شاپور طاحونی، موسسه انتشارات پارس ...
  • -FHWA, (2000) , Micropile designe and construction guideline' _ department ...
  • Jie Han & Shu-Lin Ye, (2006), "A field study on ...
  • D.A.Bruce, M.ASCE, M.E.C.Bruce, R.P.Traylor, "High capacity micropiles -basic principle and ...
  • Internationa Conference On Architecture, Urbanism, Civil Engineering, Art, Environment Future ...
  • March 2016, Tehran, Iran, Institute of Art and Architecture (SID) ...
  • x10 10x10 10x10 10x10 10x10 10x10 20x20 20x20 20x20 ...
  • نمایش کامل مراجع