بررسی المان محدود تاثیر روش عددی رساندن لبه های برش خورده شریان از حالت تنشی صفر به حالت بدون بار روی توزیع تنش مانده در دیواره شریان

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,219

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICBME16_108

تاریخ نمایه سازی: 11 تیر 1388

چکیده مقاله:

تنش های مانده به عنوان یکی از ویژگیهای شریانها محسوب می شود. این ویژگی با شاخص زاویه باز شناخته شده و نقش عملکردی آن در دیواره یکنواخت کردن توزیع غیریکنواخت تنش دردیواره است برای رسیدن به مقادیر عددی تنش مانده در دیواره، با استفاده از شبیه سازی عددی، شریان از حالت تنشی صفر به حالت بدون بار رسانده می شود. از نظر هندسی و بارگذاری چهارروش برای بسته شدن شریان باز در زاویه باز معین، با شرط تراکم ناپذیربودن پیشنهاد شده است. هدف، بدست آوردن بهترین روش برای رساندن لبه های برش خورده از حالت تنشی صفر به حالت بدون بار است در این مقاله این چهارروش شبیه سازی عددی شده و نتایج برای رسیدن به روش بهینه و پاسخ درست با هم مقایسه شده ان. ابتدا میدان حل به تعدادی گره تقسیم بندی شده است سپس در روش اول جابجایی برای تمام گره ها از حالت باز به بسته محاسبه و به عنوان بار به مدل حالت باز اعمال شده است در روش دوم جابجایی گره ها را فقط در لبه های برش خورده محاسبه و به عنوان بار به مدل در حالت باز اعمال شده است دراین روش در حین بسته شدن، رگ مسیر کنترل شده ای را طی نمی کند. روش سوم مانند روش دوم است با این تفاوت که تغییر شکل از حالت باز به حالت بسته طی چند مرحله و در یک مسیر کنترل شده که با افزایش زاویه باز به وجود آمده انجام شده است. در این صورت امکان غیرخطی هندسی به مساله اضافه شد در روش چهارم علاوه بر گره های مقطع برش خورده، برای دو مقطع اختیاری دیگر نیز جابجایی ها محاسبه شده و مانند روش سوم حل شده است نتایج حاصل از مقایسه این چهارروش نشان داده است که مقدار تنش مانده محیطی در دیواره داخلی و خارجی در روش اول حدود ده کیلوپاسکال بیشتر از این مقدار در روش دوم و سوم است که به دلیل اعمال بار به کل مدل بوجود آمده است. مدل چهارم نیز توزیع تنش یکنواختی را نشان نمی دهد که به دلیل ایجاد تمرکز تنش در مقاطع اختیاری است اختلاف تنشها در روش دوم و سوم بسیار ناچیز است بنابراین می توان از مدل دوم استفاده کرد که نشان می دهد فرایند بسته شدن رگ از لحاظ هندسی مستقل از مسیر است.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

حامد خالصی

دانشگاه صنعتی سهند

هانیه نیرومند اسکویی

دانشگاه صنعتی سهند

فرزان قالیچی

دانشگاه صنعتی سهند

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • A. Rachev et al, "TheoreticaJ study of the effect of ...
  • Segmments, " AP. Heart and Circulatory Physiology, vol. 270, pp. ...
  • Hypertrophy _ _ 1349, 1989. ...
  • Y. C. Pung, "Biomechanic Mechanical Properties of Living Tissues, " ...
  • A. Sairi et al, "Effect of age and sex on ...
  • Geometrical size Tissue Quptitaive Analysis Method, " Chinese Journal of ...
  • Y. C. Fung, "What are tbe residual sresses doing in ...
  • J. D. Humphrey, "Cardiovascut Soljd Mechaics: Cells, tissues and Organs, ...
  • of Biomechapics, vol. 20, pp. 7-17, 1987. ...
  • T. Matsumoto, aad M. Sato, "Analsis of suress and strain ...
  • M. A. Zuliger, N. Stergiopulos, "Structura1 strain epergy function applied ...
  • Biomecharics vol. 40, pp. 3061-3069, 27. ...
  • نمایش کامل مراجع