سرفصل ارائه مقاله: مهندسی محیط زیست و محیط زیست شهری
سال انتشار: ۱۳۹۷
نوع ارائه: پوستری
کد COI مقاله: ICCACS03_716
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۷۷.۷۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۹ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید ماهی قزل آلا در استان آذربایجان شرقی
رضا نظری - دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه فردوسی مشهدمهدی خجسته پور - دانشیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه فردوسی مشهد
محمد رضا بیاتی - استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیتم دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده مقاله:
ماهی بخش مهمی از منبع غذایی و مهمترین منبع پروتیین حیوانی باکیفیت، برای انسانهاست. در میان ماهیان پرورشی از بین چندین گونه مختلف، ماهی قزل آلا به دلایلی چون سازگاری بهتر با شرایط محیطی، صرفه اقتصادی، بازارپسندی، فواید خوراکی و .... گستردگی فراوانی یافته است. با توجه به اینکه تقاضای فراوانی برای محصولات غذایی آبی وجود دارد به دلیل اینکه مصرف سرانه آبزیان در حال افزایش است، اما بااینهمه فعالیتهای آبزی پروری نگرانیهای اکولوژیکی و زیست محیطی را افزایش میدهد. در این مقاله، ما به تجزیه و تحلیل اثرات چرخه حیات واحدهای پرورش ماهی قزل آلا خواهیم پرداخت. ارزیابی زیست محیطی را میتوان فرآیند بررسی و مطالعه برای پیشبینی اثرات فعالیتهای یک پروژه و کار پیشنهادی نامید که بر محیط زیست و سلامت انسانها و رفاه اجتماعی تاثیر میگذارد. این مطالعه در واحد های پرورش ماهی قزل آلای استان آذربایجان شرقی انجام گرفته است. داده ها بهصورت مراجعه و مصاحبه حضوری به واحدهای پرورش ماهی قزل آلا تکمیل گردید. در این پژوهش از تعداد 32واحد پرورشی تحقیق صورت گرفت و دادههای موردنیاز جمعآوری گردید. در این مطالعه برای ارزیابی اثرات زیست محیطی از نرم افزار سیماپرو نسخه 8.0.3.14بهره گرفته شده که روش مورد استفاده نیز CML-IA baselineبود. ورودیهای سامانه الکتریسیته، خوراک ماهی، گازوییل، بنزین و نفت بود که سه مورد آخر رو در قالب سوختهای فسیلی، مورد بررسی قرار دادیم. بر اساس نتایج به دست آمده از روش ارزیابی چرخه حیات، مشخص شد الکتریسیته و خوراک با 49و 9درصد دارای بیشترین تاثیرات زیست محیطی هستند. همچنین بیشترین تاثیر در قالب گروه تاثیر مسمومیت دریایی بود و شاخص های دیگر اعم از گرمایش جهانی، اسیدیته، اتریفیکاسیون و تخلیه منابع فسیلی به ترتیب (Kg ( ،203/33)Kg SO2 eq( ،35433/19)Kg CO2 eq 13/35)PO43- eqو ( 335533/5)Mjبه ازای تولید یک تن ماهی، محاسبه شدکلیدواژهها:
ارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، اسیدیته، سیماپرو، گرمایش جهانی، ماهی قزل آلاکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICCACS03-ICCACS03_716.html
کد COI مقاله: ICCACS03_716
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظری, رضا؛ مهدی خجسته پور و محمد رضا بیاتی، ۱۳۹۷، ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید ماهی قزل آلا در استان آذربایجان شرقی، سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری، تبریز، دبیرخانه دایمی کنفرانس -دانشگاه میعاد با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز-دانشگاه خوارزمی- دانشگاه شهرکرد، https://www.civilica.com/Paper-ICCACS03-ICCACS03_716.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (نظری, رضا؛ مهدی خجسته پور و محمد رضا بیاتی، ۱۳۹۷)
برای بار دوم به بعد: (نظری؛ خجسته پور و بیاتی، ۱۳۹۷)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر اثرات صنایع چوب و کاغذ بر محیط زیست
- بررسی کارایی روش ارزیابی چرخه حیات در مدیریت سیستم های پسماند شهری
- بررسی روش های بازیافت نخاله های ساختمانی
- بررسی صنعت کاغذسازی از جنبه های زیست محیطی
- بررسی میزان مصرف حامل های انرژی در صنعت کاغذسازی و راهکارهایی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در این صنعت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و مقایسه عملکردآزمایشگاهی دریچه نیم استوانه ای باانحناء دربالا دست ودریچه کشویی
- مقایسه مدلهای توربولانسی دربررسی جریان رویه ای برروی سرریزهای پلکانی بااستفاده ازمدل عددی
- بررسی تأثیرهیدرولیک رسوب در رودخانه های طبیعی بامقاطع مرکب وغیریکنواخت
- بررسی خروج از مرکزیت قطری مهاربند نسبت به آکس تیر در مهاربند واگرا
- تحلیل دینامیکی تأثیر فشار جانبی خاک بر تعداد ردیف مهارها دردیافراگم بتنی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.