سرفصل ارائه مقاله: هیدرولیک و منابع آب
سال انتشار: ۱۳۸۲
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_176_1191702348
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۷۲.۹۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۰ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۰ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۰ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از شبکه های عصبی در تعیین سطح مقطع هواده دریچه ها
محمدجواد فدایی - استادیار بخش مهندسی عمران، دانشکده فنی دانشگاه شهید باهنر کرمان،کرعلیرضا قربانی تپه - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده مقاله:
امروزه، طراحان ساز ههای هیدرولیکی هوادهی جریان را به عنوان راهی مطمئن، آسان و نسبتًا کم هزینه جهت کاهش و حذف خطر وقوع خلا ءزایی در چنین بناهائی که در معرض سرعت جریان بالا و افت فشار موضعی می باشند،شناخته و مورد توجه قرار داد هاند. در این راستا و جهت برآورد میزان هوای ورودی به مجرا، روابط تجربی متعددی ارائه گردیده که بر اساس مطالعات آزمایشگاهی در شرایط هندسی و هیدرولیکی خاص بدست آمد هاند. در این تحقیق، بااستفاده از شبکه های عصبی و داده های حاصل از نتایج مدلهای آزمایشگاهی، شبک های آموزش داده شد هاست تا به کمک آن و بدون صرف هزینه های آزمایشگاهی تنها با استفاده از مشخصات دریچه مانند ارتفاع آب بالادست، سطح مقطع دریچه وکه معرف نسبت هوای مورد نیاز به دبی جریان می باشد، دست یافت. مزیت β درصد بازشدگی دریچه به مقدار پارامتر استفاده از شبک ههای عصبی در این است که با کمک این روش طراح قادر م یشود در فاز اولیة طرح بدون استفاده از را به راحتی و از روی β روابط طولانی و انجام کارهای آزمایشگاهی جهت بررسی حالتهای مختلف جریان، پارامترمشخصات هندسی با دقتی بیشتر از روش روابط تجربی و هزینه ای کمتر از روش آزمایشگاهی و مطالعات مدلی تعیین نماید.کلیدواژهها:
خلا ءزائی، هواده دریچه ها، شبکه های عصبیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICCE06-ICCE06_176_1191702348.html
کد COI مقاله: ICCE06_176_1191702348
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فدایی, محمدجواد و علیرضا قربانی تپه، ۱۳۸۲، استفاده از شبکه های عصبی در تعیین سطح مقطع هواده دریچه ها، ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، عمران، https://www.civilica.com/Paper-ICCE06-ICCE06_176_1191702348.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (فدایی, محمدجواد و علیرضا قربانی تپه، ۱۳۸۲)
برای بار دوم به بعد: (فدایی و قربانی تپه، ۱۳۸۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل تأثیرات استفاده از انواع تماها در پوسته ی خارجی ساختامن بر کاهش میزان مصرف انرژی سالانه با استفاده از نرم افزار Design Builder
- تاثیر سیستم تهویه مطبوع در ساختمان های اداری نمونه موردی: ساختمان مرکزی فنی عمرانی شهرداری تهران
- بررسی پدیده کاویتاسیون اطراف دریچه های تخلیه کننده تحتانی (بررسی موردی تخلیه کننده تحتانی سد ژاوه)
- مدلسازی و طراحی سیستم تخلیه کننده تحتانی سد چایلی با لحاظ مولفه های خطرپذیری
- استفاده از مواد تغییر فاز دهنده به منظور افزایش کارایی در سیستم های تهویه مطبوع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آنزیم ها در تغذیه طیور
- تاثیرصدا وموسیقی بر صفات فیزیولوژیک، بیوشیمیایی، غلظت عناصر غذایی در برگ و عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.)
- اورگانوژنز کالوس حاصل از مریستم توت فرنگی کلونی بومی کردستان (Fragaria×ananassa Duch.)
- بررسی کالوس زایی و باززایی مستقیم توت فرنگی کلونی کردستان(Fragaria×ananassa Duch.)
- ارزیابی تنش خشکی برروی رنگیزه های فتوسنتزی و میزان آب نسبی برگ ژنوتیپ های سویا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.