سرفصل ارائه مقاله: هیدرولیک و منابع آب
سال انتشار: ۱۳۸۲
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_202_9703720948
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۱۰.۲۵ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۸ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۸ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی هدایت جریانهای غلیظ مخزن سد دز به سمت مجاری سرریز با استفاده از شافت قائم مستغرق
حبیب ا... بصیرزاده - کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی، سازمان آب و برق خوزستانحسین صمدی بروجنی - دانشجوی دوره دکتر یگرای شتأسیسا تآبیاری، دانشگاه شهیدچمران،اهواز
چکیده مقاله:
سد دز با ارتفاع٥ / ٢٠٣ متر بلندترین سد کشور است که از سال ١٣٤٢ به بهره برداری رسیده و منافع بسیار زیادی بخاطر تأمین آب مورد نیاز ١٢٥ هزار هکتار اراضی پائین دست، تولید برق و کنترل سیلاب در سطح منطقه و کشور به همراه داشته است . براساس نتایج هیدروگرافی و آمار دبی و رسوب ایستگاه بالادست مخزن سد دز هر سال بین ١٥ تا ٢٠ میلیون متر مکعب رسوب وارد دریاچه سد شده که این ر سوبات باراندمان تله اندازی نزدیک به ١٠٠ درصد انباشت می گردد . با توجه به عدم انجام عملیات آبخیزداری در سطح حوزه، سد دز حداقل مواجه با ١٠٠ سال پیری زودرس می باشد .در این مقاله به معرفی روشهای مختلف کنترل رسوب و مزایا و معایب هر یک از آنها پرداخته شده و با توجه به محدودیتهای بهره برداری و اجرایی ، کارائی هر یک از این روشها برای سد دز بررسی شده است . سپس با پیشنهاد یک روش کام ً لا ابداعی برای هدایت جریان های غلیظ (چگال) به سمت سرریزهای دریچه دار سد به طراحی اولیه و ارزیابی مسایل هیدرولیکی و اجرایی آن پرداخته شد ه است . برای این منظور از یک شافت قائم مستغرق که بین لایه های فوقانی مخزن ورودی سرریز حایل شده و امکان تخلیه را فقط از لایه های تحتانی حاوی جریان غلیظ فراهم می کند، استفاده می شود . با این روش پی شبینی می شود راندمان تله اندازی مخزن به حدود ٦٤ درصد رسیده و منافع زیادی بخاطر افزایش عمر مفید سد حاصل گردد .کلیدواژهها:
جریا نهای غلیظ، ، سددز، سرریز، رسوب گذاری، رسوبشوییکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICCE06-ICCE06_202_9703720948.html
کد COI مقاله: ICCE06_202_9703720948
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بصیرزاده, حبیب ا... و حسین صمدی بروجنی، ۱۳۸۲، امکان سنجی هدایت جریانهای غلیظ مخزن سد دز به سمت مجاری سرریز با استفاده از شافت قائم مستغرق، ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، عمران، https://www.civilica.com/Paper-ICCE06-ICCE06_202_9703720948.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (بصیرزاده, حبیب ا... و حسین صمدی بروجنی، ۱۳۸۲)
برای بار دوم به بعد: (بصیرزاده و صمدی بروجنی، ۱۳۸۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- مقایسه روشهای شبکه عصبی و فازی - عصبی جهت پیش بینی میزان رسوب سدسپیدرود (۱۳۹۵)
- بهکارگیری تکنیکهای محاسبات نرم مبتنی به فازی_عصبی جهت پیشبینی میزان رسوب سد سپیدرود (۱۳۹۵)
- بررسی عددی اثر تغییر فاصله برای موانع متوالی هم اندازه و تغییر اولویت قرارگیری برای موانع متوالی غیرهم اندازه در کنترل جریان غلیظ (۱۳۹۲)
- بررسی وقوع جریان های غلیظ در مخزن سد سفیدرود (۱۳۸۸)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش ۴ مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه تطبیقی سقف یوبوت به لحاظ اجرا و صرفه اقتصادی باسقفهای تیرچه بلوک و عرشه فولادی
- کوبیاکس و سقف پیش تنیده به روش پس کشیده
- مدل سازی عددی پدیده آبشستگی موضعی در اطراف خطوط لوله تحت اثر جریان
- پیش بینی سرعت پیشانی جریان غلیظ با استفاده از روش شبکههای عصبی مصنوعی
- بررسی مشکل رسوب در سد کرخه و ارایه راهکارهای آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارایه الگوی استفاده از آب در سر زندگی شهری و ایجاد پایداری محیط زیست نمونه موردی طراحی جریانات آبی با استفاده از الگو های مادی شهر اصفهان در اهواز
- گونه شناسی معیارها و زیربخش های صنایع خلاق شهری
- ارزیابی نقش روانشناسی محیطی دربهسازی کیفیت فضاهای داخلی مدارس ابتدایی
- ارزیابی بازسازی بافت فرسوده با رویکرد پدافند غیرعامل (مطالعه موردی : محله باغ نرده شهر اسلامشهر)
- تجلی مفهوم درونگرایی در بازار های ایرانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.