مدیریت ابیاری مشارکتی درکشور تایلند

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,009

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICCID03_083

تاریخ نمایه سازی: 24 دی 1389

چکیده مقاله:

آب یکی از منابع محدود طبیعی است مشکل کمبود آب در کشور تایلند بویژه در بخش کشاورزی که به عنوان مصرف کننده اصلی آب با کمترین راندمان شناخته شده است بیش از گذشته به چشم می خورد برهمین اساس موضع اصلی مدیریت آب ابیاری تاکید بر ا ستفاده مفید و موثر از اب است لذا استراتژی توسعه تایلند از کمی نگری به کیفی نگری تغییر یافته تا از منظر توسعه پایدار با تکنولوژی مناسب از آب با ارزش واقعی بالا استفاده مفیدتری به عمل آید بنابراین سازمان اصلی مدیریت اب در کشور تایلند بخش ابیاری سلطنتی RID Royal irrigation departmet توجه زیادی به تجدید ساختار در جنبه اداری و مدیریت آب ابیاری برای کسب وضعیتی بهتر نموده است RID تمایل دارد که مدیریت آبیاری را از سازمانهای دولتی به مسئولین وابسته به مشارکت کشاورزان واگذار نماید. به همین منظور RID برای تاکید برروشهای نوین مدیریت آب ابیاری تصمیم به ایجاد مدیریت آبیاری مشارکتی PIM گرفت. مدیریت ابیاری مشارکتی ابزاری برای مدیریت نمودن اب ابیاری و یا سیستم های ابیاری است تا بتوان به وسیله آن به راندمانی بیش از گذشته دست یافت.

نویسندگان

مرتضی بختیاری

دانشجوی دکتری سازه های ابی دانشگاه شهید چمران

علیرضا حسینی

دانشجوی دکترای سازه های ابی دانشگاه شهید چمران اهواز

رضا بهروزی

دانشجوی دکتری سازه های ابی

اسماعیل گوهری

کارشناس ابیاری و زهکشی مدیریت آب و خاک استان ایلام

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :