ارزیابی کارایی روش کنترل سازه های بلند فولادی طراحی شده با تحلیل دینامیکی طیفی بوسیله تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی مطابق با استاندارد 2800

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,527

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICCVAF01_129

تاریخ نمایه سازی: 13 مرداد 1390

چکیده مقاله:

کاربرد تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی در دنیا رو به گسترش می باشد با عدم تخمین صحیح رفتار لرزه ای ساختمان های بلند توسط روشهای تحلیلی آنالیز تاریخچه زمانی غیرخطی در آیین نامه های جدید طراحی ساختمان های بلند اجباری گردیده است آنالیز تاریخچه زمانی غیرخطی روشی دقیق برای ارزیابی نیازهای غیرالاستیک سازه تحت اثر شتاب نگاشتهای حرکت زمین است نحوه مقیاس نمودن این شتاب نگاشت ها یکی از موارد موثر در نتایج حاصل از این تحلیل می باشد در روش پیشنهادی آیین نامه 2800 بایستی طیف حاصل از نگاشت زلزله در یک محدوده پریودی مشخص از 1/4 برابر طیف طرح معادل آن کمتر نباشد وابستگی این روش به زمان تناوب اصلی ساختمان با درنظر گرفتن افزایش زمان تناوب در ساختمان های بلند منجر به افزایش ضریب مقیاس شتاب نگاشت زلزله مورد نظر می گردد. در این مقاله با بررسی مدلهای سه بعدی از ساختمان های بلند میزان کارایی روش تحلیل تاریخچه زمانی آیین نامه 2800 را برای ساختمان های بلند مورد بحث و بررسی قرار میدهیم.

کلیدواژه ها:

تحلیل تاریخچه زمانی - مقیاس سازی ، شتاب نگاشت ، ساختمان بلند

نویسندگان

عباس حق اللهی

استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

محسن بشارت فردوسی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه

یوسف مددی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • آذری هدی، رحیم زاده فیاض . بررسی عملکرد روش مقیاس ...
  • آیین نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله، استاندارد 2800(ویرایش 3)، ...
  • نمایش کامل مراجع