بررسی تاثیر ناسازگاری های عاطفی بر فرسودگی شغلی، با در نظر گرفتن عامل تعدیل کننده منابع شغلی(مورد مطالعه: کارکنان بانک تجارت استان ایلام)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 598

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEASCONF02_227

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر ناسازگاریهای عاطفی بر فرسودگی شغلی با تعدیل گری منابع شغلی می باشد. ناسازگاریهای عاطفی بعنوان متغیر مستقل با ابعاد: میزان خستگی، عدم تحمل شرایط محیطی و بی انگیزگی و فرسودگی شغلی به عنوان متغیر وابسته: منابع شغلی به عنوان متغیر تعدیل کننده با ابعاد؛ حمایت سازمانی و استقلال شغلی مورد بررسی قرار گرفته اند. جامعه آماری این تحقیق پرسنل شاغل در شعبات (صف) بانک تجارت استان ایلام می باشد که در این سازمان ۱۶۲ نفر پرسنلی مشغول به کار هستند و نمونه آماری از طریق جدول تاکمن برابر ۱۱۳ نفر تعیین شده است. این تحقیق که در زمره تحقیقات توصیفی - پیمایشی می باشد و از لحاظ هدف کاربردی می باشد ابزار جمع آوری ܥܐܠܘܣܐ پرسشنامه می باشد. داده ها توسط پرسشنامه استاندارد، عثمان و همکاران، (۲۰۱۰) جمع آوری شده که ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه مذکور۰/۸۷۵، می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده از آزمونهای رگرسیون، پیرسون استفاده شده است و نتایج نشان داده اند که: ناسازگاریهای عاطفی بر فرسودگی شغلی تاثیرگذار است. میزان خستگی بر فرسودگی شغلی تاثیرگذار است. عدم تحمل شرایط محیطی بر فرسودگی شغلی تاثیرگذار است. بی انگیزگی بر فرسودگی شغلی تاثیرگذار است. منابع شغلی بر ناسازگاریهای عاطفی تاثیرگذار است. منابع شغلی بر فرسودگی شغلی تاثیرگذار است.

نویسندگان

خلیل منتی نژآد

کارشناسی ارشد مدیریت

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :